| ghimpeledincoasta a întrebat:

Cat de important este sexul (practicarea lui) intr-o relatie, dupa parerea voastra? Am vazut catralioane de intrebari si raspunsuri pe tema asta, dar majoritatea erau puse/date de catre oameni care nu aveau inca buletin, sau erau prea beti. Voi ce spuneti?
P. P. Mi-ar place nespus de mult ca raspunsurile sa vina din partea celor care au cel putin varsta de 16 ani (sunt indulgent? big grin) Altfel, voi da replici in stilu' meu de "fauritor al pacii pe planeta albastra.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie sexul intr-o relatie stabila mi se pare important. Nu am experienta in ceea ce priveste sexul sportiv, fara sentimente, nu stiu daca este rau sau bun.
Stiu doar ca intr-o relatie adevarata, aparitia relatiei sexuale nu modifica datele problemei. Adica nici iubirea nu va creste, nici nu va scadea. Si nici nu inseamnaca relatia se va destrama, dar nici ca va fi mai puternica decat era inainte.
Am observat ca, daca exista iubire si respect, sexul de buna calitate intareste, in timp relatia. Cred ca cel mai importanta este compatibilitatea in pat. Si ma refer atat la frecventa cat si la durata si mai ales la parerea fiecaruia despre sex. Niciodata o femeie timida nu va fi satisfacuta de un barbat exhibitionism si nici un barbat conservator nu va fi satisfacut de o femeie dezinhibata complet. Daca se atinge un echilibru aici, relatia sexuala este un factor de stabilitate, desi nu cred ca ea in sine poate sa mentina o relatie in care s-a pierdut dragostea.

| mariana_9403 a răspuns:

Este foarte importanta pentru mine.in felul asta pot sa arat cat de mult il iubesc nu stiu ce sa zic. oricum am un sentiment aparte.:X:Xlove struck

| 80Cris a răspuns:

E foarte important. Lipsa lui duce la frustrari enorme.Eu stiu, acum vorbesc din pct. de vedere al unei femei casatorite. Poate la cei care nu sunt casatoriti e altfel ( desi nu cred ). Lipsa lui poate duce chiar si la despartiri.

| Crisu a răspuns:

Ok.Cand pui o intrebare o pui sa-ti raspunda cine vrea, nu aia de 16, 17. 100, sau cat oi vrea tu.winking

| Damian a răspuns:

Impotenti si virginele zic ca deloc, eu zic 80%

Răspuns utilizator avertizat
| Cristyn a răspuns:

Ok, intr-o relatie inainte de toate trebuie sa existe iubirea. Iar daca exista iubira atunci e si atractia fizica de unde rezulta dragostea (sexul). Sexul este important intr-o relatie(daca nu partenera/ul s-ar putea sa inceapa cu ). DEci sexul e si el inp.intr-o relatie.

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai emh, am 17 ani deci ma incadrez in limita ta de varsta! sexul intr-o relatie isi are si el meritele... e important daca ii dai importanta dar sa stii ca nu el face toata relatia... cand iti incepi viata sexuala cu partenera inseamna ca o descoperi incetul cu incetul fizic pe cat posibil si intre voi apare acea placere. dar sa nu gasesti numai in sex un moment de placere cu partenera. e adevarat ca si sexul este parte din relatie dar prea putin.

lolita
| lolita a răspuns:

Sexul intr-o relatie este un factor foarte important dar nu unicul. daca exista incredere deplina intre parteneri se poate ajunge la un sex 100% satisfacator. am observat multe cupluri care au retineri in a-si expune fanteziile sau in a pune in practica fiindule frica de un raspuns negativ din partea partenerului. de asta este necesar sa se vb deschis despre sex de la inceputul relatiei. multe relatii se destranma din cauza necomunicarii, in loc sa vorbesasca cu paratenerul despre ceea ce-si doreste in pat cauta satisfacerea in alte locuri, cu alte persoane. intr-o relatie trebuie sa stii sa comunici cu partenrul despre ceea ce-ti place si ceea ce nu, dar cu suavitate si cu blandete ca nu cumva sa se sperie si sa-si imagineze ca esti un/ o obsedat/a sexual. cel mai important este ca parteneriii sa fie pe aceiasi lungime de unda adica sa-si doreasca aceleasi lucruri in pat sau cel putin sa aiba acelasi stil de a "iubi".

| NickiMinaj a răspuns:

Sincer sincer, as zice ca e cel mai important factor. Daca sexul e bun, treci usor peste celelalte aspecte nesatisfacatoare, gen diferentele dintre sexe. Si daca partenerii au si ceva creier in cap si nu-s limitati, iese o relatie super faina.

| Paula007 a răspuns:

Buna intrebarea! nu stiu cat de important e sexul in sine, cat e persoana cu care il faci big grin legatura dintre cei doi, comunicarea care trebuie sa fie "sincronizata", sa nu fii nevoit sa-l ghidezi pe sub patura, ci pur si simplu sa va cititi dorintele din priviri. nu zic sa nu-i spui ce vrei, dimpotriva, ci in momentul in care iti doresti ceva, sa-i dai doar tonul, un impuls.nu o lista de reguli si abateri laughing)

este important pentru intelegerea in cuplu ( daca nu crezi, gandeste-te la ce se intampla cand lipseste laughing )
dar si o dovada de iubire, implinire, pentru ca nu ajungi la sex decat cand esti sigur pe sentimentele tale si pe motivul pentru care iti doresti sa faci asta, nu din ambitie sau sa dovedesti nu stiu cui nu stiu ce, ci din pura dorinta si iubire :X

atunci sexul devine dragoste si. e de 1000 de ori mai bun decat sexul banal...

Răspuns utilizator avertizat