anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de important vi se pare sa faceti dragoste intr-o relatie?

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Relatiile se intemeiaza pe altceva, dar pana la urma sexul le leaga sau le dezleaga.
Tortul nu este acelasi tort fara cireasa de pe el. Dar cireasa este doar cireasa, nu tortul. Si daca am vorbit de tort, nu exista tort de nunta fara cirese. Figurat vorbind, bineinteles.

| madyddd a răspuns:

E destul de importanthappyCine nu crede asta, se minte singur(a). cred ca undeva pe la 60%... daca asta nu exista relatia se face praf, sau se mentine pe baza sex gasim si la vecina.

| mona a răspuns:

Daca e o relatie solida si de viitor atunci e important sexul intr-o relatie

evenso
| evenso a răspuns:

Foarte important, dar nu este cel mai important.

| eXtreme21 a răspuns:

Uneori este cheia spre o relatie de durata. Se creeaza anumite obligatii si relatia devine mai stabila, mai "puternica".
Sper ca am putut sa te ajut.

| Diiiidi a răspuns:

20-30%

| unknownn a răspuns:

Extrem
Depinde ce relatie.

| dragos9234 a răspuns:

Mai importanta decat respiratul.

| JiTerra a răspuns:

Mai putin important. Nu-ti iei unu/una ca sa i-o "testezi"...-.-' aia mai incolo >.>

| The1smartiest a răspuns:

O relatie fara sex nu e relatie, clar, e oamicitie pupaturi si piapituri poate. dragostea te uneste( sexul) te apropie de celalalt. succes

| iuli29 a răspuns:

Important? Eu cred ca este ceva normal ca dupa o perioada de timp in care ati ajuns sa va cunoasteti si va apropiati din ce in ce mai mult, sa ajungeti la sex.

| alionadoareu a răspuns:

Depinde si de varsta.Depinde si de tip. Daca te forteaza, atunci e clar: renunta la el, vrea doar sa te foloseasca.

| Ady994 a răspuns:

Din punctul meu de vedere ( ca baiat) sexul este impotant intr-o relatie pentru ca baietii cel putin o data la o luna ( desi e cam mult) simt si ei nevoia sa faca sex... iar daca o fata nu doreste sa faca acest lucru este mai mult ca sigur ca prietenul ei se va culca cu alta pentru a-si satisface aceste nevoi...

Întrebări similare