| Lavy_4392 a întrebat:

Cat de importanta este diferenta de varsta intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza varsta.Important e sa va iubiti voi.Iti pasa de parerea altora? De ce? E viata ta, nu a lor.Impuna-te!

31 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu conteaza decat atunci cand pui tu importanta in chestiunea asta!

| Razvan a răspuns:

Prea putin.Intr-o relatie e mai importanta dragostea, respectul, compatibilitatea, comunicarea decat diferenta de varstawinking

| Anca a răspuns:

Lavy, la mine toti fostii mei au fost cu : 7, 8, 9, 11, 13 ani mai mari!
Iar acum prietenul e cu 3 ani mai mic!

Varsta conteaza, dar numai in cazul in care depaseste 15 ani mai mare baiatul decat fata si vreo 10 fata mai mare ca baiatul.
In rest...depinde de mentalitati, educatie, maturitate, etc!

5 ani e nimic - crede-ma!

| Malvina24 a răspuns:

Nu are nici o importanta! Daca exista iubire, exista totul(mai bine stai cu un baiat/barbat mai mare ca tine, mai matur care gandeste altfel si cu care te poti intelege decat cu unul de varsta ta care probabil nu e asa matur si cu care te vei certa(exista si exceptii) Insa important in viata nu este diferenta de varsta, ci sentimentele(bine acum nu pot sa ma pronunt rostind numele mony columbeanu, sau altele de genu, hai frate ca nu iau unul care sa fie mai batran ca tati, asta zic eu ca nu e prea frumos daca aveti iubiti mai mari decat parintii-care va puteau face-greu de crezut dar stiu cazuri)iubiti-va mult!

| fabiola a răspuns:

Important este ce simti in acea diferenta! Daca sunt diferente mari de interpretare a lucrurilor, daca nu sunt pasiuni comune, daca nu ai aceleasi dorinte, vise, daca nu ai acelasi entuziasm -degeaba ai aceeasi varsta!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca exista iubire nu mai conteaza nimic!love struck

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bine sa nu fie o diferenta de varsta prea mare, vine o perioada cand se cunoaste.Am cunoscut multe cupluri la care diferenta era de 9-10 ani si chiar 15 ani. Aproape in toate cazurile sotii sunt gelosi, se certau daca ea de la serviciu mergea sa faca cumparaturi, pur si simplu nu avea voie sa mearga in oras fara el., altul ia interzis sotiei sa mai mearga la serviciu dupa ce el a iesit la pensie, nu avea voie sa mearga la coafor ci sa-si lase parul mare sa-si faca o coada si coc motivand ca asa trebuie sa poarte femeile serioase, etc.Cand diferenta e mica totul e ok, sotul meu e cu 3 ani mai mare decat mine si nu am probleme de genul asta dar am avut colege de serviciu care erau vai de ele din aceasta cauza.

| nobody_9468 a răspuns:

Eu cred ca este semnificativabig grin

de ex:intodeauna am fost cu tipi m'ai mari, de la 4 pana la 12 ani tongue acum cica sa ma combin si eu cu unu de varsta mealaughing bhai omule sunt asa dezorientata in privinta luilaughingadica e, cum spun eu "incepator" si nha...nu stie ce sa facalaughing, pe cand cu aia, deci chiar eram cu ei si chiar daca exista riscul ca "aia mari" sa ceara mai multe... ii preferam pe aialaughing, decat cu asta care, nu e vorba ca e timid chiar e genul"smecherul de dupa scoala" da nha, depinde de la pers la pers

lumea intodeuna va vorbi vrute si nevrute, insa iubirea conteaza!big grin

baftabig grin

| Arthur a răspuns:

Nu are nici o relevanta.

| madalicious a răspuns:

Hmmm.nu are nicio importanta varsta intr-o relatie. Am citit si ce ai scris mai sus adica ca prietenul tau e mai mare cu 5 ani jumatate. Daca e mai mare ca tine inseamna ca isi doreste o relatie serioasa care ar putea dura ani buni sau ar duce la casatorie.

| HBK a răspuns:

Are si diferenta asta o apartenenta mai speciala, are rostul ei din pacate. Poate avea in timp reactii adverse si asta dauneaza.

mira
| mira a răspuns:

Cand se depasesc10, 15 ani apar probleme. Cel mai in varsta se confrunta cu boli si probleme pe care cel mai tanar nu le intelege sau chiar nu le accepta.

| viatadecacatt a răspuns:

Se zice ca dragostea nu are varsta, dar totusi exista niste dezavantaje ca el sa vrea ceva de la tine ceea ce tu pur si simplu nu poti la varsta ta, ii vine vreo idee stralucita sa te muti la el.

| Te besk a răspuns:

Nu conteaza varsta dintre doua persoane, daca ai mai auzit dragostea nu are varste, si crede-ma asa e.Secces.pup

| Te besk a răspuns:

Lavy uite nici macar 20 de ani de diferenta nu este mult, din punctul meu de vedere.Sa stii ca intre parinti mei este diferenta de 8 ani, si nu au nimica. Succes.

te pup

| evoke a răspuns:

@dead.and.gone are dreptate...multi baieti aproape toti stau cu o fata numai pentru sex, dupa care o lasa si merg la alta.
Asta li s-au intamplat unor prietene de ale mele...si mi-a zis si mama mea cand aveam 11 ani aceste lucruri.
Acum faci ce crezi tu ca e mai binewinking

| Merilynne a răspuns:

Draga Lavy diferenta de varsta nu are o prea mare importanta dar ceva ffffff inmportan este sa va iubiti asta conteaza si va conta cel mi mult binenteles ca daca sa spunem ca tu ai 17 ani si cel de care iti place are 32 atunci e o mare diferenta dar daca e dif de 3-4 ani nu e mai nimic

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Nu are niciun fel de importanta, daca va iubiti cu adevarat putin conteaza ca nu aveti aceeasi varsta

| AdaIoana18 a răspuns:

Intr-o relatie unii tin cont de varsta, iar altii de respect.Eu nu cred ca are nici o legatura varsta dintre cele 2 persoane atata timp cat exista atractie si iubire. Si baiatul pe care il iubesc este cu cativa ani mai mare decat mine. Dragostea nu are varstalove strucklove strucklove struck!

| kanajambe a răspuns:

In primul rand sa-ti dau ex pe Mony si Iri, cuplul prea des intalnit la Tv si prea exagerat, e clar ca fetele care se casatoresc cu barbati muult mai in varsta ca ele sunt pe interes, pentru ca niciuna dintre noi nu s-ar combina cu tataia, ar prefera un barbat frumos si cu vreo 2 ani mai mare, si tot ce-i trebuie. nu un bosorog care ne poate oferi orice si ne face publicitate, aparem in cancan si toate ziarele mondene si suntem FEMEI, ca na, suntem in cancanlaughing))))))
Cel mai bine e sa-ti alegi perechea cu bun gust si dupa preferintele tale, fara sa bata la ochi si ca lumea sa se gandeasca din start pentru ce "L-ai luat "big grin
te pupbatting eyelashes

melodia asta arata mult mai bine ce am zis eu mai sus :
bitza-cronica unei vedete"

te pupbatting eyelashes

| Lavy_4392 explică:

Am pus intrebarea asta pentru ca majoritatea prietenilor mei au fost mai mari decat mine cu 1-2 ani, unul chiar si mai mic decat mineblushing. iar acum sunt cu cineva si este mai mare cu 5 ani jumate. multi mi-au zis ca e diferenta prea mare si sa nu am incredere.straight face nu stiu...

| Lavy_4392 explică:

Siko.: eu am 19 ani

Răspuns utilizator avertizat
| someone_8322 a răspuns:

Eu cred ca dragostea n'are varstalove struck

bine, acum depinde si de situatie, sa nu fie ceva gen "monica si iri"rolling on the floor

| mecmecmec a răspuns:

Iti zic din propia experienta ca se simte in timp! La inceput nu simti diferenta dar dupa un timp isi face aparitia! iti spun din propria experienta cu o fata mai mare cu 10anihappyam fost impreuna aproape 2 ani

| marry88 a răspuns:

Vorba dragoste nu are varsta importanta este iubirea si intelegerea poti sa stai cu un fotomodel daca ai zile grele langa el si nu esti fericita si daca stai cu o persoana mai modesta si ai iubire sufleteasca si intelegere si esti implinita nu conteaza varsta,,,, bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferent cit am vrea sa spunem ca dragostea n-are virsta dar trebuie sa acceptam totusi ca e valabil doar in cazul unei dragoste blazate pentru ca altfel exista un ceas biologic care nu permite aceeasi rezistenta ambilor parteneri de virste diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca diferienta este de cel mult 10 ani nu...cand tredce de acest numar persoanele difera prin gusturi si inclinatii in diferite domenii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are legatura si eu am vb ca un tip mai mare ca mine, am avut o relatie timp de 2 ani

Întrebări similare