daca o sa stai sa iti pierzi vremea cu ce fel de baiat for fetele de pe TPU... mare branza n-o sa faci. Multe fete nici nu stiu ce vor. Majoritatea iti vor spune ca viseaza la printul de 1, 90 dar asta se poate oglindi doar in statistici, realiatatea poate diferi de la caz la caz. Pe de alta parte nu are rost sa bat campii si sa zic ca pentru unele (nu ma pricep la statistici) inaltimea este un factor care te va exclude din aria lor de interes. Iti zic asta deoare si eu am undeva pe la1, 62 si stiu cum este. Si nu, nu-i o plimbare printre crini sa vezi cum altii doar pentru ca sunt inalti, stiu sa lege 3 vorbe si agata tute cu duiumul.
Viata nu-i corecta, o stin de cand ne nastem. Sunt si fete care apreciaza un si dupa alte caliatati decat inaltimea, in mod sigur. Incearca totusi sa faci sport, nu pentru a te inalta, ci pentru tine. Nu te mai uita in gura fetelor ca unele se mai schimba si in functie de ce fel de om esti.
Eu sunt o fata de inaltime mica: 1, 53. Sincer iti zic n-am absolut nicio preferinta legata de inaltimea viitorului meu prieten. Daca ne impacam perfect si suntem acolo unul pentru celalalt nu consider ca inaltimea ar trebui sa fie un impediment. Dar acum fiecare cu ifosele lor.
Anonima17191 întreabă: