Se scrie sexul, si este foarte important intr-o relatie de adulti.
intr-o casnicie se poate spune ca e cheia succesului, cand viata sexuala a cuplului este buna, toate celelalte se pot rezelova mai usor.cand ai 16 ani, clar ca sexul nu este si nu ar trebui sa fie pe primul loc.
E important, dar nu atat de important incat sa fiu in stare sa ma despart de persoana respectiva daca in rest merge totul bine, iar cu sexul mai scartaie, in sensul ca inca nu avem suficienta experienta amandoi ca sa fie totul perfect.Asta se rezolva cu siguranta in timp, prin practica si comunicare.Totusi,nu as sta cu cineva cu care nu as fi compatibila din punctul asta de vedere, ar duce la frustrari pe ambele parti, la certuri, iar despartirea e inevitabila.
Având în vedere faptul că am o vârstă fragedă, sexul joacă locul ''0'' în viaţa mea.
Nu mă ghidez după asta în viaţă şi practic nu am o viaţă controlabilă.
(14 ani)
Sincer?! Cam 20% pentru ca restul` 80% inseamna mult mai mult decat ti-ai putea inchipui. Insa nu pot sa neg faptul ca uneori, ceea ce e intim intre mine si partenerul meu imi ofera mai multa siguranta decat ar trebui...
Dar relatiile nu merg doar cu sentiment si/sau sex. E nevoie de multe; foarte multe: respect, incredere, intelegere, comunicare, dorinta s. a. m. d. E greu sa pastrezi o relatie si s`o aduci la un nivel matur daca esti adolescent. Asta chiar daca tinzi sa crezi ca sexul va uneste mai mult, sa stii ca e vorba de multe lucruri pe care partea sexuala nu le poate inlocui. Daca respectul si increderea se pierd... e cam dificil sa mentii o relatie.
Dar una peste alta, repet, 20% conteaza partea sexuala (pentru mine)!