ATENTIE! Este una dintre cele mai nepotivite si dezastruoase problematici ale sexului m! Daca nu ai sub 7cm in erectie, nu ai de ce sa-ti faci probleme! Si stii de ce?! Pt k, la doar aprox (adica variaza distanta, nu e stas!, functie de multe altele!) 3, 5~5cm de la intrarea in vagin, pe peretele anterior, adica spre sus, spre burtica atat de sexy!, (...) se afla Magicul si Fantasticul Punct "G", cel capabil si responsabil de cele mai fantastice orgasme! Merita cautat digital intai, cu o igiena manuala si manichiura impecabila!, cu un deget, apoi doua! Plus ca vaginul este un organ membranos~muscular extraordinar de elastic!, in conditiile unui preludiu si excitatii k lumea! (daca nu exista alte disfunctii organice sau de alta natura!), ADICA TREBUIE SA VREA SI EA! ALTFEL NU PREA VA MERGE!, si deci are capacitatea de a se adapta, teoretic, oricarui penis! Nu luam in discutie aici cazurile, extrem de rare, ale unor marimi exagerate si care, mai degraba sperie! V-amintiti episodul din Totul despre sex, cand Samantha "murea" dupa John, parca,. pana i-a vazut jucaria, cand a spus: Stii ce, n-ar fi mai bine sa ramanem doar prieteni?! Sexul trebuie sa ofere placere si relaxare, nu durere, ruperi de tesuturi si alte alea! Si ca sa intelegi si mai bine, afla ca "tunelul"-vaginal are o lungime normala, "la rece", intre 8 si 10-12 cm! Si atunci, cu ce marimi vrei sa mergi in vizita?! Esentialul il constituie Tandretea, Rabdarea, Respectul, Preludiul Adecvat, Igiena gen+locala, buna cunoastere anatomica si fiziologica/functionala a caracteristicilor ambelor sexe!, Securitatea si Confortul, gradul de Cunoastere reciproca, Intensitatea, dar si Motivatia Dorintei, Sinceritatea Dialogului si Altruismul Cooperarii! Sau, cum imi place mie sa spun, LADIES FIRST! Adica, ideal e sa se inceapa cu pozitia Woman on top, adica ea deasupra, ca sa-si poata controla toate alea, iar dupa ce a reusit sa ajunga la orgasm, si, in acelasi timp ti-a menajat tie eforturile, pentru urmatoarele pozitii, cand tu "vei conduce" armonizarea... Sigur, dincolo de toate astea, mai e si hazardul, adica poate fi Super din prima, sau abia din a 10-a tura, tocmai pentru ca suntem Extraordinar de diferiti construiti, functionali si relationali, adica aceeasi pozitie pe o tipa o poate aduce in al 9-lea cer, si mpoate si destul de repede, iar pe alta, nici in 15 min, sau abia dupa alte n... Sper ca ti-am fost de folos, sunt atatea pozitii, incat ai arhi suficiente sanse sa va simtiti super, daca respectati cele de mai sus, si nu numai! Marimile difera si functie de rasa, aria geografica, etc! Succes! Alte detalii poti gasi pe net, despre toate alea. Psiho
Hmmm, as vrea sa intreb si eu, am 14 ani o greutate de 64 kg, inaltimea 1.80, si lunima peisului e 19cm, bun, veti zice ca am dau mare, ar cu toate acestea penisul emu can intra in erectie nu se riica nici macar pana la 90grade, e normal? adica cu varsta acesta putea sa ajunga la niste performante mai bune ca sa zic asa?
Ghiga_Anton_1995 întreabă:
Anonima17191 întreabă: