| WarGarurumon a întrebat:

Cat de mari sunt durerile de la dezvirginare?

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Durerile nu sunt deloc obligatorii! Intra la raspunsurile mele, si vezi ca in urma cu aproxomativ o saptamana am mai raspuns pe larg la asta! Ideea este sa faci Petting mult timp inainte, si sa iti largesti progresiv orificiul himenal, prin manevre digitale (sau cu ajutorul prietenului tau, cu maini foarte curate, unghii scurte si foarte bine pilite!).

| gigiro a răspuns:

Mici, in raport cu ce urmeaza dupa.

Abh
| Abh a răspuns:

Depinde de cat de pregatita este fata pentru acest pas, depinde de pragul ei de durere, de natura himenului( elastic sau nu), depinde de cat tact are baiatul, etc.

| erik a răspuns:

Mici, comparativ cu cele de nastere.

| claus a răspuns:

Daca esti atent cu ea si tandru nu o sa o doara. pe bune. dar asigura-te si tu ca ai un mediu romantic, ca e excitata, eventual sex oral inainte, sa o umezesti si mai mult? in general durerea apare din cauza ca ea nu e suficient de umeda. si nu te grabi, fa-o treptat. urmareste-i gesturile, nu intra ca dobitocu in ea. ai rabdare si dupa aia iti va multumi. s-ar putea sa apara o durere mica atunci cand se rupe himenul, dar fii langa ea vorbeste-i frumos sarut-o si o sa treaca usor peste.
si foloseste prezervativu, gigele!

| Cristiano13 a răspuns:

Depinde ce esti la baiat pisca putin cand bagi prima data si ustura vreo 5 min dupa ce ai terminat sexul iar la fata daca ai P***da elastica nu doare asa rau da la alealalte e o durere enorma e ca si cum te-ai taia cu cutitul da dupa ce tia bagat-o parca tiar placea ca te taiewinking sper ca te-am ajutat BAFTA!