| AdrianMar a întrebat:

Cat de mari sunt sansele ca prietena mea sa ramana insarcinata daca am inceput al-II-lea numar imediat? Bine inteles ca m-am sters bine inainete dar nu m-am spalat cu apa.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, are sanse foarte mari sa ramana insarcinata, daca fata era in perioada fertila, pentru ca, intotdeauna raman pe teava spermatozoizi neeliminati, de la prima partida de sex (cand sunt partide consecudtive, mai ales cand nu se urineaza imediat si nu se spala penisul).

Totusi, vin si intreb, nu ai avut 2 lei in buzunar sa cumperi 2 prezervative?
Ai idee cat costa un avort, cate durere si sters poate provoca el?
Sau cat costa sa faci si sa cresti un copilas?

| corbulalbrosu a răspuns:

O sarcina poate sa ia nastere/sa se formeze, doar/numai in cazul in care in vaginul ei ajunge sperma indiferent prin ce mod si acest lucru se produce in cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual. Din informarea prezentata de tine ulterior in completarea intrebarii, reiese faptul ca sexul a fost intretinut in perioada celor 9-10 zile situate inaintea inceperii urmatoarei menstruatii care sunt complet/100% nefertile si drept urmare formarea unei sarcini in aceste conditii devine IMPOSIBILA in totalitate. Dar pentru a ta corecta informare, te instiintez ca sa stii pe viitor, ca dupa ejaculare intotdeauna ramane in uretra o cantitate destul de mare de sperma, care se fluidizeaza in urmatoarele 10-15 minute si se scurge/prelinge intotdeauna in mod invariabil si necontrolabil direct....in vagin. Acea cantitatea de sperma contine un numar de spermatozoizi mai mult decat suficienti/necesari pentru formarea unei sarcini in cazul in care sexul eret intretinut in perioada fertila a ciclului menstrual. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Dacă era în perioada fertilă, șansele sunt enorm de mari.

| AdrianMar explică (pentru mihai69):

Ea intra pe ciclu tot timpul la inceputul luni. Perioada aceasta cand este?

| kandaraki a răspuns:

50 la 50!

| Anna121 a răspuns:

Daca era in perioada fertila sunt sanse foarte mari. De ce nu folositi prezervativ?

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandra_Tha_Ale_1996 a răspuns:

Nu se intampla nimic chiar daca nu te stergi...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Alexandra_Tha_Ale_1996):

Te anunt ca raspunsul tau este eronat/incorect, si daca consideri ca nu este asa si eu gresesc in afirmatiile mele, te sfatuiesc sa incerci si sa experimentezi pe tine insati sa constati daca formarea unei sarcini este posibila sau din contra, daca totusi este imposibila. big grin