Zbenguici a zis bine, nu virgulitele si liniutele de pe tine te fac mai atragator. Uite, eu am un fetish, cand vad femei dezbracate si incaltate doar cu niste ciorapi albi, imi lasa gura apa.Stiu,sunt dezechilibrat...
"o fata imbracata elegant, purtand haine(sport) cu o marca renumita iese in evidenta " Mi-ai adus aminte de Margineanu-"Ma iubeste femeile" Cum sa fie imbracata elegant cu Nike, Adidas ect?
Nu ma atrag hainele de firma (desi am unele) si in orice caz nu judec o persoana in functie de asta.Adica nu ii acord un "bonus" daca are asa ceva, dimpotriva tind spre desconsiderare cand are haine si accesorii cu loggo-uri astronomice.Mai ales ca majoritatea sunt cumparate din portbagaje, fiind furate din strainatate si vandute cica la super-oferte, cand de fapt sunt mult mai scumpe decat in magazinele de acolo. Dar nu conteaza pentru ca hainele alea au un public tinta care nu gandeste prea mult(mai exact bine), de asta se si pun siglele alea imense de prost gust fara de care nu s-ar uita nimeni la ele.Hainele de firma nu sunt scumpe iar daca le cumperi cand trebuie sunt mult mai ieftine decat cele "no name".
Exista si haine de firma frumoase dar in cazul acelora sigla e foarte discreta.In concluzie e vorba de bunul gust in alegerea hainelor si nu e neaparat nevoie de haine de firma.
Oricum cand e vorba despre atractie conteaza alte lucruri iar felul in care se imbraca e o conditie necesara dar nu suficienta.
Imi primul rand se numeste brAnd!
Apoi, cei care judeca o persoana dupa ce scrie pe eticheta, le dau eticheta. Pe mine sa ma lase in pace.
) Eu vizitez des mall-ul. Dar ma uit ce e nou, doar atat. (in privinta hainelor). De ce sa dau 2-3 mil. pe o pereche de Nike-uri sau trenning-uri d-astea de firma cand pot sa ma duc in Castani sa-mi iau 3 perechi cu 3 mil )))))))))? Sunt aceleasi haine numai ca nu scrie mare "NIKE" sau "PUMA" etc.
Cred ca poti atrage atentia cu o tinuta ingrijita, asortata, curata. Nu trebuie sa fie imbracat/a de firma pentru a atrage atentia.
Mai vezi pe strada persoane cu blugi "D&G" (numai D&G nu-s), bluza Nike, adidasi Puma si sapca adidas. ))))) Deci mai bine nu.
Sincer, eu, fata, nu ma uit la cate perechi de Nike-uri, cate bluze puma are un baiat. Ma uit la aspect si daca imi place incerc sa-l cunosc.
Traiasca "Castani" ))
M.
Nu haina face pe om ci omul face haina indradevar si eu ma mai uita daca baiatul este imbracat cu haine de firma daca stam si ne gandim degeaba are haine de firma sau de la casele de moda din strainatete daca sufletul este urat sau cand isi deschide gura nu este in stare sa scoata 2 cuvinte in schimb un baiat totusi imbracat mai modest are un suflet bun si site sa vorbeasca.Pana la urma orce amarat in ziua de azi are macar o haina de firma.De ce? Posibil asa se cred si ei mult mai inteligenti si nu are rost sa te crezi mai inteligent si mai smecher ca pana la urma tot ei platesc
Eu sunt fata si sincer nu prea am tangente cu brandurile
de permis, imi permit, doar ca majoritatea hainelor de firma nu imi plac.rar se intampla sa imi cumpar cate ceva.
Gresit eu ca barbat prefer sa fie semi ibracata ) dar unele haine fac pe om desi nu lasa apaerntele sa fie un punct de a colabora cu cineva ...de obicei de la oameni saraci fara venituri de haine scumpe ai de invatat...
Vai de capul tau. si daca are pe ea imbracaminte de firma pe care tu nu o cunosti? ai auzit de supra, dc, lacoste, converse si muuulte altele? si nu cred ca e adevarat decat daca e cocalar sau pitipoanca. pe mine ma doare in 14 daca nu are pe ea haine de firma.ma intereseaza sa fie curata si sa stie cum sa se comporte
Hainele nu sunt cele mai importante.(nici la o fata, nici la un baiat). Nu poti sa spui uite-o/ uite-l pe X, vai poarta haine numai de firma, gata imi place de ea/el.Conteaza intr-adevar si imaginea, look-ul, dar si personalitatea, felul ei sau al lui de a fi.Hainele nu inseamna mai nimic.
Permitetimi sa ma pun si eu in'seama putin,. si cea ce zic acum imi cer scuze daca jigneste pe cineva :deci eu aveam o perioada in viata mea cand nu neaparat imi permiteam sa imi cupar haine de marka,(eu sunt un mare admirator de haine de marka, ex: nike adidas puma atat)si de multe ori purtam haine de marca doar daca cineva si-a cumparat ceva nou si cel vechi nu-i-l mai trebuia. asa ca in timpul cand nu purtam haine de marka fetele si baieti se uitau tare ciudat la mine sincer, si ma simteam atat de jenant, sincer mie personal imi era rusine sa mai merg in oras din cauza ca nu eram la moda ca si alti.acum locuesc in anglia sincer am bani o gramada masini de care vreau haine chiar originale, nu ca si in romania, scrie nike si defat e o haina din turcia cu eticheta doar si la prima spalare iese din ea toata culoarea. dar cea ce vreau sa zic e ca aici englezi chiar nu stiu a se imbraca. si eu cand ies acum in oras ma simt din nou ciudat ca ei arata parca boschetari de si nu-i asa ca au bani dar nau imbracaminte.si cat tine de imbracaminte cred ca tot timpul oameni vor avea prejudecati ca bai eu arat mai bine ca tine sau bai saracule sau ect.sti cine nu zice asa / acela care stie ce inseamna sa nu ai. si da o fata imbracata cu haine de marka arata bine si atrage atentia dar cred mai mult, de atat nu-i nimic, un ex: era o data o fata intr-o masina sport super si haine de marka,. si avea o fata de zgarie nori, ca nu mi-ar fi trebuit-o nici sa ma plateasca. eu cred in frumusetea fetei ce corp are, fata, intelect, principi, morala, ect.multumesc anticipat prietenul TPU.
Eu apreciez bunul gust.Nu trebuie neaparat sa ai haine de milioane ca sa te imbraci dragut. Exista si persoane care nu au haine de firma si stiu sa asorteze atfel incat sa arate bine.Insa mai vad pe strada unele persoane cu haine de firma si arata ingrozitor.Se observa imediat lipsa bunului gust, degeaba are haine scumpe si nici macar putin simt estetic.
Mi se pare ca felul cum te imbraci constituie un atu.Eu de exemplu nu as putea sa merg pe strada cu un baiat care se imbraca in stilul unui cocalar sau are 1000 de culori si tipuri de haine pe el.Tot ce trebuie e bun gust, lucru care cam lipseste in Romania.
Conteaza foarte mult.
Sa zicem ca vezi o fata imbracata in haine din piata si o fata imbracata in haine Nike. Nu-i asa ca te atrage fata imbracata in haine de firma, decat cea imbracata din piata care seamana a pitipoanca( in unele cazuri, depinde si de gusturi)?
Pt mine conteaza foarte mult imbracamintea la o persoana, pentru ca, in functie de ceea ce poarta, poti sa iti dai seama ce personalitate are.
De exemplu, un baiat care se imbraca numai de la Adidas, crezi ca ar umbla cu o fata care se imbraca de la second? ( eu cred ca nu )
Asta e parerea mea. Pot sa primesc si stupid.
Pa pa.
Adica pe tine te atrage o fata imbracata in trening? Asta numesti tu eleganta? Puma si Nike sunt marci de sport. In general ne imbracam cu ele pentru a face activitati sportive, nu sa ne plimbam pe strada. Cel putin eu asa fac. Nu "ies in oras" in trening... Totusi, marturisesc ca ud florile imbracata in Nike. Poate ma admira si pe mine cineva peste gard...
Eu ii zic in primul rand trebuie sa fie curat, dupa sa se imbrace cu haine frumoase. Cunosc foarte multi baieti care au haine de firma dar sunt jegosi, poarta acele haine pana le cad jegul de pe ele. Daca e unul curat nu trebuie sa se imbrace neaparat cu haine de firma. Doar sa fie curat si imbracacat cat de cat bine
Du-te, ma, pentru mine nu conteaza hainele, poa' sa fie si dezbracata.
Acu', serios, aveam vreo 13-14 ani si-mi povestea tata despre gagici. Si la un moment dat mi-a zis: ''bai, fii atent, o femeie e mai frumoasa cand e imbracata...'' Nu intelegeam eu atunci, cand imi curgeau balele dupa toate fufele care aveau ceva de aratat. Am mai crescut si eu si pot sa spun ca are totala dreptate.
Firme... decat sa vad vreuna imbracata in trening Nike si totodata cu tone de baiţ pe mecla si cu incheieturile incarcate de bratari de aur sau suflate in aur, mai bine raman la aia dezbracata... ăăă, da. Delicatetea conteaza.
Nu Neaparat trebuie sa te imbraci cu haine care au mare pe piept nike addidas...astea's d cocalari... daca e nike e treaba ta (o ai pe eticheta) Trebuie sa fi la moda si sa ti stea bine uitati va si voi la vedetele astea cum se imbrak ele si luati si voi cate ceva d la fiecare
Mie una, recunosc imi plac hainele de firma(esprit, adidas, nike, puma, etc.)dar ma pot imbraca cu haine din strainatate iar persoanele care nu pot face diferentieri intre hainele de firma si cele care le iei de la orice magazin pot spune chiar ca hainele sunt de la secand-hand.Ridicol dupa parerea mea.Imi plac baietii care isi pot asorta hainele, adica:un tricou(alb, negru, gri)cu o camasa in dungi(orizontale, verticale) sau in carouri careia sa ii inchida nasturii pana dedesuptul bustului(P. S.:daca aveti patratele luati un tricou mulat). Sau pantalonii:am vazut un tip in Sibiu care purta un sacou cu pantaloni de treining.Cat de ridicol e asta? Daca ar exista politia vestimentara lar aresta.Jeansii dupa parerea mea merg cu o combinatia camasa+tricou(mulat), tricou (simplu)+hanorac sport, tricou(simplu)geaca de blugi(de preferat o culoare apropiata de ce-a a jeansiilor. Iar daca sunteti amatori ai hainelor de firma nu combinati firmele intre ele(tricou ESPRIT cu treining ADIDAS)daca de exemplu nu aveti un tricou de la adidas luati un tricou simplu sau cu culoarea treiningului. Andrada Petrescu, 11 ani
Parerea mea este ca in ziua de azi sa te mai gandesti la hainele de firma este un lux.Prea putini si-l permit.Insa educatia e accesibila pentru majoritatea.Conteaza felul in care arati, dar nu trebuie neaparat sa "fii sugrumat" in haine scumpe ca sa dai bine in ochii cuiva.Important este sa fii curat, sa stii sa sustii un dialog, si sa stii sa te porti! Parerea mea...
Sigur ca o fata conteaza atit si sub aspectul ei exterior cit si cel interior,, doar ca ca marca nu e atit de importanta.