Hmm, iti recomand asta:
http://www.vichyconsult.ro/normaderm
Da rezultate 100%
Nuu. Stai calmă. Nu eşti singura care are coşuri. Şi sunt sigură de treaba asta . Aşa e pubertatea. Cât despre băieţi... Nu te stresa prea mult, vor venii singuri la tine :*. Poţi încerca diferite tratamente dacă chiar îţi doreşti -.-", dar poţi folosii şi fond de ten... Este alegerea ta . Sper că te-am putut ajuta. Take care :3.
Nu e vorba de baieti,e vorba sa te simti tu confortabila in pielea ta. Daca tu te consideri draguta, indiferent de cosuri sau stiu eu orice atceva, atunci chiar esti.Important e sa te simti tu frumoasa si apoi si restul.
Fiecare are cate un defect,nimeni nu e perfect.
Poti folosi Zynerit, pentru cosuri, te va ajuta!
pup!
Putin ii pasa unui baiat ca ai un cos... Insa la tine este deja pluralul, si daca mai sunt si evidente, cine stie, tot ce se poate...
Incearca sa folosesti o masca pentru cosuri, dar si pentru puncte negre, cauta pe google, sunt o multime de masti pe care ti le poti prepara acasa
Nu cred ca conteaza prea mult daca il "loveste" dragostea nu mai conteaza nimic.
Stiu cum e sa ai o imperfectiune pe fata si sa te simti neatragatoare din cauza asta.Si eu am o problema la buze de 2 ani si ceva mi se usuca mereu si mi se fac bube, am incercat orice si nu`mi trece.deja nu mai suport sa ma dau cu nimic pe ele x_x si deci te inteleg si eu simt ca din cauza asta nu se apropie baietii de mine chiar daca asta nu e un defect prea "grav".las ca ne trece noua odata si odata! bafta!
FaraNume2014 întreabă: