| RAY a întrebat:

Cat de mult conteaza prima impresie cand ai intalnit tu ca fata un barbat sau invers barbat cand ai intalnit o fata? de la prima intarnire in cate procente poti sti daca va vi iubitul/iubita ta? cand bagi pesoana aia in freindzone?

11 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

In cazul meu prima impresie a fost de cele mai multe ori eronata...mi-am schimbat parerea despre multe persoane pe parcursul timpului odata ce am reusit sa le cunosc mai bine.
Deci pentru mine conteaza aceasta parere dar nu chiar atat de mult.
Nu cred ca poti sa stii din prima mai mult de 50% intrucat trebuie sa cunosti un pic acea persoana ca sa fii sigur de asta.Este doar parerea mea. Loc de greseli exista peste tot.

| lastOne a răspuns (pentru RainmakerX):

Perfect de acord. Acum 12 ani am cunoscut o tipa, frumoasa foc insa imi venea sa o strang de gat, efectiv, mi-se parea o pitipoanca, o prefacuta, o sclifosita etc. Doi ani mai tarziu am cerut-o in casatorie happy

| RainmakerX a răspuns (pentru lastOne):

Foarte frumos! big grin Felicitari pentru acesti 10 ani de casatorie! smug In cazul tau este bine ca te-ai inselat.
La mine a fost cam invers...mi-a placut de unele si dupa mi-am dat seama cum sunt ele de fapt, profitoare si prefacute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acuma ar fi culmea sa iti zic in cate procente conteaza intalnirea laughing, insa stiu ca pentru mine este foarte importanta. In functie de comportament, gesturi, cuvinte, atitudine, se ia o decizie. Daca se continua, sau nu. Prima impresie, din pacate, poate fi superficiala. Dar stii cum se zice, daca nu risti, nu castigi!

| Xpressurself a răspuns:

Prima impresie conteaza foarte mult. adevarat. tot adevarat este si ca la fel de mult conteaza si a doua impresie, si a treia si ultima impresie pe care o lasi despre tine. ai auzit vreodata pe cineva spunand: la inceput am crezut ca este un nesimtit insa acum ca-l cunosc mai bine imi dau seama ca este foarte de treaba.
trecerea de la cool, badboy la friendzone se face atunci cand dupa ce ai impresionat putin o fata si ea ti-a dat o sansa nu ai reisit sa o impresionezi mai departe si sa o convingi ca esti barbatul pe care ea vrea sa-l iubeasca si sa-l aiba in pat. se intampla cand vede ca baiatul nu este barbat ci mai degraba moale si copilaros, plangacios.

| SuckTheGod a răspuns:

Prima impresie este redata de aspectul fizic, daca iti place continui... daca nu o ignori.

| RAY explică (pentru SuckTheGod):

La o fata conteaza atat de mult ca la un barbat?

| SuckTheGod a răspuns (pentru RAY):

Nu, la un barbat cand ii place cum arata o fata deja se imagineaza cu ea in pat, pentru o fata conteaza mult mai multe, fizicul, atitudinea, caracterul, temperamentul.

| ﱞﱞﱞ a răspuns:

Prima impresie conteaza foarte mult. + ai scris ''r" in loc de "l" in multe cuv

| Interfectorem a răspuns:

Prima impresie contează, dar nu la fel de mult ca atunci când ai cunoscut persoana cu adevărat.

| BadBlood a răspuns:

Pai depinde de persoana cu care te intalnesti, fiecare om e diferit pentru unii conteaza pentru altii mai putin happy :3

Întrebări similare