Buna, eu cred ca baietii se simt foarte mandrii de faptul ca o fata e virgina, pentru ca e pura, nu a mai fost `uzata`, ce e nou, e cel mai bun, normal k se simt cocosi k fata li se daruies lor si se poate chiar sa se laude uni care sunt mai nesimtiti, se lauda la prieteni ca ei au facut-o cu o virgina, sper sa nu fie cazul...
Eu cred ca in ziua de azi numai conteaza daca e virgina sau a mai facut-o cu inca 1000...trist.
aceasta e viata pe terra
succes
Pnm... parerea mea e ca un baiat ar iubi mai mult o fata virgina decat una care numai este.
Din experienta iti spun ca majoritatea baietilor fug de asa ceva. din lene sau frica sa nu devii obsedata de ei.nu inseamna mult decat in conditiile in care va iubiti, si e un bonus, dar daca cineva te iubeste, te iubeste si daca esti si daca nu.
Pai prietenul meu cand ma dizvirginat acum 2 ani mi-a spus ca o virgina ii ofera placere
Sunt fata )))))sper sa nu excludeti raspunsul meu)))... dar banuiesc ca nu baiat e mult mai fericit atunci cand face acest lucru unei fete...Pentru ca accea fata va tine minte toata viata ... cele intamplate. Dar sunt baieti care vor si fete cu experienta nu toti sunt asa. Daca o faci ...pai trebuie sa fie una buna.Cam asa gandesc ei ...
Inseamna ff mult pentru un baiat sa fii virgina ia si te mentine daca poti daca vrei sa vb mai multe te astept pe messenger am id-ul aalleexxxalexxx. pup
mydarkestdays întreabă:
VerginicăVacăGrasă întreabă: