Bună.
Depinde de educația din familie.
Sunt destule care fac oral și anal dar se consideră virgine, nu au avut contact sexual normal!
Să stai virgină și după căsătorie să te trezești că ai un obsedat sexual!
Înainte de toate trebuie să cunoști omul, cu mare prudență, nu te poți duce din floare în floare ca să cauți, te mai orientezi și intuitiv, etc.
Mai pe scurt, cum o dăm că tot loterie este.
Rău că stai virgină, rău că nu mai ești virgină. E ca dracu!
Pa, pa.
Chestia cu virginitatea fetelor la casatorie, e ambigua, si subiectiva. Unii spun, ca ea ar trebui sa fie virgina ( deci pura ) si sa se daruiasca sotului - darul suprem; virginitatea ( faza care mi se pare cam ciudata - sa te abtii atat ), iar ceilalti, sustin contrariul, si anume, ca ea nu ar trebui sa fie virgina, ci sa fie experimentata, pentru as putea satisface sotul.
In orice caz, fiecare, fie fata sau baiat, e liber sa-si aleaga calea. Oricare ar fi aceasta, este alegerea ei/lui, si consider ca ar trebui respectata .
In zilele noastre nu prea mai conteaza desi unii barbati se simt mai bine cand stiu ca persoana iubita a fost a lor prima oara!
In ziua de azi n prea conteaza, n prea cun eu fete care sa fi fost virgine cand s'au casatorit... daca ai intrebat asta pentru ca vrei sa-ti ibcepi viata sexuala te sfatuiesc sa ai grija cu cine o faci sa fi sigura ca te iubeste si protejejativa sper ca te'am ajutat
Dat fiind ca toti barbatii vor cit mai multe aventuri cu cit mai multe fete nu cred ca mai tine cineva cont de asta
in plus au trecut vremurile acelea
Corrine_1413 întreabă:
virginiavirgina întreabă:
Anonim897897 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: