| firefox6 a întrebat:

Cat de mult va pasa de marimea sanilor unei fete?
daca chiar sunteti atrasi de caracter va mai intereseaza atat de mult marimea lor?

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Consider ca fata a pus aceasta intrebare din curioziate si nu datorita faptului ca are sanii mici. Poate este dotata si vrea sa stie cat de avantajata este de acest aspect. Sincer si eu la randul meu sunt curioasa de cum gandesc barbatii, ce le place, ce le atrage, vreau sa citesc raspunsuri concrete nu pareri absurde. In primul rand fiecare are dreptul sa aleaga ce-i place. Consider ca nu esti in masura si niciodata nu o sa ai dreptul sa spui cuiva ce sa aleaga si din ce perspectiva sa priveasca lumea. Fiecare persoana are dreptul sa-si exprime parerea indiferent de care ar fi acesta. Ma irita persoanele ca tine care ar fi in stare sa dicteze cuiva ce sa aleaga. Eram convinsa ca ma voi lovi de un raspuns asemanator si de data asta nu m-am putut abtine.

36 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sanii sunt importanti, dar si corelati cu zambetul, caracterul, privirea, buzele si rasul, vocea, fundul si mersul.
Uneori sunt sanii mari si fundul mic, iar alteori invers, sau potriviti, asa ca, repet, toate se coreleaza si cu restul, si mai ales cum te simti cu ea si ea cu tine!
Fiecare vorbeste, zambeste, rade si merge in stilul ei!
De gustibus!

| darrio2007 a răspuns:

Normal ca aspectul fizic este foarte important.Ar minti cine ar spune ca s-ar indragosti de una cu un caracter nobil dar care arata ca o masa de calcat rufe.

| CreepyCrow a răspuns:

Alora care le pasa de aspectul asta(mai mult decat de caracter) sunt niste cacati superficiali care nu merita timpul tau. Adevarat, prima oara vezi la un om cum arata dar un individ destept care are totusi ceva in cap nu spune " oo, uite o fata draguta. *se uita la pieptul ei* bai da ce tate mici are. gata, abandonam misiunea" adica ce puii mei, oamenilor? daca ai de gand sa te ingrijorezi cu privire la aspectul asta iti sugerez sa schimbi unghiul din care privesti lumea

| Drimmero a răspuns (pentru CreepyCrow):

E drept, noi ne uitam dupa aspectul fizic prima si prima oara, fetele la fel o fac, dar degeaba are bidoane mari daca zace prostia in ea, baietii dupa o anumita varsta prefera fete serioase si inteligente, care au ceva iz simpatic fizic in ele.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu iti bate capul. Toti astia care spun ca nu conteaza cum arata o persoana, ori au 12 ani si nu stie cu ce se mananca realitate ori sunt urati cu spume.

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Ipocrizia e la ea acasa, ca baiat o spun, o fata nu te atrage pentru ca stie sa desfaca ecuatii la matematica sau ca stie cum sa combine niste atomi, mai intai fizicul ne atrage, fie si indirect, iar apoi celelalte vin de la sine.

Lasa copii sa vorbeasca mosule. Conteaza sa stii fractiile sa le faci in minte nu pe tabla sau cu ajutorul calculatorului. Nici nu vreau sa imi imaginez cum astia fac manuela privind iubita cum face temele la mate laughing

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Tu nu esti pe craca ta, oricum. Esti irecuperabil si internabil!

Basini pe capul vostru. Cand sunt serios ca nu stiu de gluma, cand fac misto ca nu sunt serios. Bine ca ma doare la 14 m de fund de ce crede lumea laughing. Oricum, am dreptate la ce am spus mai sus. Totusi nu vreau sa imi imaginez ce suparata e fata de a pus asa intrebare.

| Kira5854 a răspuns (pentru UnBroken2016):

E fac pe dracu manuela, atata timp cat e o gaura, mai conteaza cum e in exterior? dupa o viata de laba, ies si ei din virginitate, "zicear-ar mersi" si sa pupe unde au *****

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Kira5854):

Nu nu nu. La ei nu e vorba de atractie si sex. E vorba de sentimente pure domne, ce stim noi. Ne bagam si noi in seama asa... Suntem niste nesimtiti sad

Nu zic ca sentimentele nu exista...dar nicio relatie nu rezista fara sex de calitate...Asta e unul din motivele pentru care urasc principiul cu sex in noaptea nuntii. Daca nu se potrivesc din punct de vedere sexual, ce fac? Stau toata viata in laba?

Aici intervin rahaturile bagate pe gat la fete de mame. Prostii ca " noaptea nuntii e speciala, sunt artificii, toate in roz". Ce uita sa spuna e ca poate (daca el isi bate capul atata ) sa dureze preludiul ceva dar sexul in sine nu dureaza mai mult de cateva munite daca au stat pe bara ani de zile. Dar lasa, ei stiu mai bine. Mai se mira lumea ca sunt mai multe divorturi decat casatorii laughing.

Eu sunt de parere ca nicio tipa nu ramane pentru totdeauna cu "dragostea vietii ei care i-a rapit virginitatea". Sau ma rog, nicio tipa care are curaj sa respinga ceva dupa ce a aparut sexul...sau care a fost respinsa dupa... pentru ca la inceput e curiozitatea sexului, apoi te gandesti cum e sexul cu altcineva si devi fara sa vrei interesat de experienta

Noaptea nuntii devina patetica pe zi ce trece. Acum ceva citeam ca majoritatea nici nu fac sex. Barbatii sunt prea beti ca sa mai functioneze motorul rolling on the floor).

Am auzit cazuri gen un cuplu dupa nunta s-au dus la ginecolos si au intrebat de ce nu ramane femeia insarcinata, dupa ce doctorula pus mai multe intrebari, a vrut sa afle daca a existat ejaculare interna, dar aia habar nu aveau despre ce vorbea... la un moment dat si-a dat seama ca prostii nu au avut niciun fel de contact sexual si a trebuit sa le explice cum se fac copii cu poze si diagrame

Wow. Am auzit multe prostii dar asta le intrece pe majoritatea laughing. Mai hazliu e barbatu cu 2 copii mari de cam 30 de ani. Pe la 50 60 de ani se duce la doctor si afla dupa multe examene ca toata viata a fost steril. Ei ii spune ca are 2 copii, cum sa fie steril. Doctorul a spus ca sa ii traiasca dar clar nu sunt ai lui. rolling on the floor Aia da femeie inteligenta. Ii torni 2 copii lu unu si nici nu stie ca nu sunt ai lui

Doi oameni s-au dus la ginecolog revoltati ca nu functionau anticonceptionalele si a aparut o sarcina nedorita. Doctorul a inceput sa o ia pe femeie la intrebari: dacca asarit vreo pastila sau daca le-a schimbat orele, iar barbatul a intervenit si a spus ca pastilele o deranjau la stomac asa ca s-a decis sa le ia el in locul ei ca un gentleman laughing
Alta lua doar dupa ce facea sex anticonceptionale
P.S: tin minte ca mama ia anticonceptionale doar dupa ce face sex ..nu in mod constant.Asta e trist avand in vedere ca sunt fi-salaughing

Vai laughing. De idiotul care lua el in locul ei am mai citit. Vorba aia, stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj.

Eu cred in evolutie, cand vine vorba de orice, dar oamenii, fac o mare exceptie

Eu prefer sa ma mint ca doar oamenii inteligenti evoluaza incet incet. Nu ma refer acum la banalitati ca aia care iau mereu 10 la scoala. Ma refer la oamenii care schimba planeta cu ideile lor.

Eu sunt zombie, am 2 luni de cand nu am dormit mai mult de 6 -7 ore (poate 2-3 somnuri am mai prins mai lungi) iar de 2 seri am dormit decat 4 ore si acum trebuie sa stau pana la 4 sa iau o pastila, cred ca mi s-a prajit creierul, 6 ori8 imi dadea 78 mielaughing
In momentul asta, doar prostii de pe internet ma mai tin treaza

Daca ai stii unele chestii, crede-ma ca ti-ai pupa picioarele ca dormi si atat laughing. Lumea nu stie ce are pana nu le pierde. Eu abia astept sa treaca anul asta complet idiot si am sa fug din casa ca ala care scapa de la nebuni laughing

Te credlaughing

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Ofiintă):

"sunt curioasa de cum gandesc barbatii, ce le place, ce le atrage, vreau sa citesc raspunsuri concrete nu pareri absurde" Ai gresit site-ul atunci. Aici majoritatea raspund doar ce vrea cel cu intrebarea sa auda " nu nu, eu vreau suflet nu sa-i mari " si mitocanii de genul.

| RAY a răspuns (pentru CreepyCrow):

Cum poti sa fi ma un **** artificial daca atractia fizica este ceva involuntar? cum naiba poti sa fi atras de carcaterul cuiva fara sa vezi persoana aia? tu esti atras de fantome? eu isi sugerez sa lasi ipocrizia asta la o parte

| Ofiintă a răspuns (pentru UnBroken2016):

Mi-am dat seama, avand in vedere ca din aproximativ 40 de raspunsuri "poate" exista unul care are legatura cu subiectul. Posibil am noroc si il gasesc.

| Ofiintă a răspuns (pentru CreepyCrow):

Consider ca fata a pus aceasta intrebare din curioziate si nu datorita faptului ca are sanii mici. Poate este dotata si vrea sa stie cat de avantajata este de acest aspect. Sincer si eu la randul meu sunt curioasa de cum gandesc barbatii, ce le place, ce le atrage, vreau sa citesc raspunsuri concrete nu pareri absurde. In primul rand fiecare are dreptul sa aleaga ce-i place. Consider ca nu esti in masura si niciodata nu o sa ai dreptul sa spui cuiva ce sa aleaga si din ce perspectiva sa priveasca lumea. Fiecare persoana are dreptul sa-si exprime parerea indiferent de care ar fi acesta. Ma irita persoanele ca tine care ar fi in stare sa dicteze cuiva ce sa aleaga. Eram convinsa ca ma voi lovi de un raspuns asemanator si de data asta nu m-am putut abtine.

| RAY a răspuns:

Carcaterul nu atrage sexual pe nimeni,barbati sunt atrasi de fizicul unei femei si femeile la fel asta e adevarul vrajeli ca conteaza carcaterul sunt povesti, asociem personele frumoase cu caldura,bunatate, iubire, vezi tu persoane urate in filme care sa fie bune?

acum cu sanii asta se poate rezolva prin operatie estestica, da conteaza pentru barbati care va plac voua conteaza sa-i, pentru ca degeaba isi spune unu urat imi place carcaterul tau cand tu visezi la aia frumosi si nu stiu care barbat frumos ti-a raspuns la intrebare, in mod categoric un om care pune valoare pe carcater duce lipsa de frumusete, dar badboys sa stii ca le plac fetele frumoase trofee sexuale

| LoveSleep a răspuns:

Foarte mult.
Chiar mai mult.

| UnBroken2016 a răspuns:

Prefer un fund frumos decat pepeni de 4 kg. Ma atrage si felul ei de a fi dar nu fac sex cu felul ei de a fi. Asta ar fi ceva laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Nu refuza toti pepenii pana nu gusti un cantalup!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cine ii refuza laughing. Eu am zis doar ce prefer

| seth2016 a răspuns:

Atractia fizica e prima. Caracterul vine dupa de obicei.

Sunt unii care se uita prima data la sa-i, altii se uita la picioare, altii la maini, altii miros parfumul, altii sunt lesinati dupa ochi sau dupa par. Asa cum unora le place jazz-ul si altora nu.

Deci nu te gandi la operatie estetica decat daca increderea in tine e jos de tot si ai impresia ca toata lumea se uita la sanii tai (mai) mici. Sau ca ai fi femeie doar daca ai avea sanii mari.

| AlexDFY a răspuns:

Exact cum a zis seth, eu nu prea ma uit la sa-i, ma uit la fund si la picioare, depinde de fiecare baiat in parte

Răspuns utilizator avertizat
| Steam321 a răspuns:

Foarte mult daca are sâni mici si urâți nici nu ma uit