Consider ca fata a pus aceasta intrebare din curioziate si nu datorita faptului ca are sanii mici. Poate este dotata si vrea sa stie cat de avantajata este de acest aspect. Sincer si eu la randul meu sunt curioasa de cum gandesc barbatii, ce le place, ce le atrage, vreau sa citesc raspunsuri concrete nu pareri absurde. In primul rand fiecare are dreptul sa aleaga ce-i place. Consider ca nu esti in masura si niciodata nu o sa ai dreptul sa spui cuiva ce sa aleaga si din ce perspectiva sa priveasca lumea. Fiecare persoana are dreptul sa-si exprime parerea indiferent de care ar fi acesta. Ma irita persoanele ca tine care ar fi in stare sa dicteze cuiva ce sa aleaga. Eram convinsa ca ma voi lovi de un raspuns asemanator si de data asta nu m-am putut abtine.
"sunt curioasa de cum gandesc barbatii, ce le place, ce le atrage, vreau sa citesc raspunsuri concrete nu pareri absurde" Ai gresit site-ul atunci. Aici majoritatea raspund doar ce vrea cel cu intrebarea sa auda " nu nu, eu vreau suflet nu sa-i mari " si mitocanii de genul.
Carcaterul nu atrage sexual pe nimeni,barbati sunt atrasi de fizicul unei femei si femeile la fel asta e adevarul vrajeli ca conteaza carcaterul sunt povesti, asociem personele frumoase cu caldura,bunatate, iubire, vezi tu persoane urate in filme care sa fie bune?
acum cu sanii asta se poate rezolva prin operatie estestica, da conteaza pentru barbati care va plac voua conteaza sa-i, pentru ca degeaba isi spune unu urat imi place carcaterul tau cand tu visezi la aia frumosi si nu stiu care barbat frumos ti-a raspuns la intrebare, in mod categoric un om care pune valoare pe carcater duce lipsa de frumusete, dar badboys sa stii ca le plac fetele frumoase trofee sexuale
Cum poti sa fi ma un **** artificial daca atractia fizica este ceva involuntar? cum naiba poti sa fi atras de carcaterul cuiva fara sa vezi persoana aia? tu esti atras de fantome? eu isi sugerez sa lasi ipocrizia asta la o parte
Mi-am dat seama, avand in vedere ca din aproximativ 40 de raspunsuri "poate" exista unul care are legatura cu subiectul. Posibil am noroc si il gasesc.
MetalheadSatan666 întreabă:
George0197 întreabă: