| 247 a întrebat:

Cât de ok e să-i dau un buchet de flori?
Suntem prieteni, dar ne-am cam racit... ea a spus ca ma place, eu am placut-o mult, dar nimic. Ea a cam inceput sa ma evite, in fine, in ultimul timp nu mai e asa rece. Maine dimineata ajung in orasul ei si ma gandeam sa iau un buchet de flori, s-o sun si s-o scot in fata liceului si sa i le dau. Nu i le dau pentru a avea sanse mai mari sa fiu cu ea, ci pentru ca o apreciez, tin la ea si vreau sa-i produc sentimentul acela de uimire... totusi ma gandesc ca poate nu e un lucru bun sa fac asta, voi ce credeti?

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ar fi un gest dragut, da i-ai niste flori neutre precum lalelel, nu te duce cu trandafir

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu este nevoie de un buchet de flori. Este suficient si un singur fir de trandafir, fiindca simbolul acelui trandafir ii va spune mai multe decat ai spune in zeci de cuvinte. Incearca fiindca nu ai nimic de pierdut. Bafta! Succces!

| 247 explică (pentru corbulalbrosu):

Tocmai ca nu vreau sa-i dau un trandafir, adica o plac, o vreau, dar nu vreau sa-i transmit asta indirect printr-o floare... asa un buchet de orice in afara de trandafiri cred ca n-ar trebui sa-i sugereze asta...

| SG1995 a răspuns:

Categoric nu e un lucru bun, nu linge acolo unde ai scuipat.

| 247 explică (pentru SG1995):

Poate nu m-am exprimat corect, n-a fost situatia in care ea sa vrea si eu nu, nu stiu de ce mi-a spus ca ma place, dupa a spus ca nu vrea nimic mai mult, eu mereu i-am aratat ca tin la ea...

| danaieladaniela a răspuns:

E un lucru bun pune-l in aplicare

| FelipeR a răspuns:

Eu zic ca e un lucru bun, Nu are cum sa nu aprecieze, fa-o!

| 247 explică (pentru FelipeR):

Mda, nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca mintea ei e acum la altcineva probabil si ca acest gest nu-l va trata cu seriozitate, probabil va rade cu colegele ei dupa...

| Paul2222 a răspuns:

Mai bine o inviti sa mancati ceva, mai stati la o vorba, stii ce zic.

| 247 explică (pentru Paul2222):

Stiu ce zici, dar maine nu se poate, sunt doar in trecere...