| sebastian_7562 a întrebat:

Cat de prost si de lipsit de scrupule poate sa fie o persoana care nu face diferenta intre a face sex si a face dragoste? Poate ma lamureste si pe mine cineva...

Răspuns Câştigător
| bluerose a răspuns:

Sex fac cei care nu stiu sa faca dragoste. Saracii...happy

16 răspunsuri:
| cioko19 a răspuns:

Foarte.foarte prosthappy.
Cel care nu face diferenta intre a face dragoste.si a face sex. nu stiu. mi se pare chiar.penal.Pt. alt cuvant mai .frumos.nu gaseschappy.

mira
| mira a răspuns:

Exista persoane preponderent instinctuale.Acestea nu au discernamantul necesar intr-o astfel de situatie, desi nu este obligatoriu sa fie retardate. Unele chiar au beneficiat de o educatie institutionalizata.

| Betty18 a răspuns:

Sexul e din placere poate fi facut cu orice persoana, iar dragostea se face cu o persoana fata de care ai anumite sentimente, ma insel?worried

succes

| Antonimu a răspuns:

Mai sunt si d-astia happy

| amoremioX a răspuns:

Mda,, sex faci cu oricine dragoste cu cineva la care ti,,, lipsit de sentimente poatehappy

| www a răspuns:

Lipsit de scrupule e un criminal, violator, pedofil etc. straight face

| alexuzha a răspuns:

Foarte prost...

| zuzushi a răspuns:

Trebuie sa fii fff nesimtit ca sa nu iti dai seama de diferenta dintre ele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg care este ''lipsa de scrupule'' in faptul ca nu deosebesti ''sexul'' de ''dragoste''. poate ne lamuresti tu, sau sunt si eu lipsit de scrupule daca nu vad asemanarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi daca o persoana sa zicem a avut numai aventuri normal k nu stie ce inseamna aia dragoste. aventura e doar o atractie fizica pe cand dragostea este ceva sufleteshte, purbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie cand un barbat imi spune ca vrea sa facem dragoste si nu-l cunosc de foarte mult timp si sa numai cu mine vrea sa faca dragoste, etc etc, ii spun ca daca vreau gag-uri ma uit la Beny Hill.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex se face cu o persoana ocazionala, iar dragoste cu persoana iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seba, a face sex fara nici o implicare sentimentala nu inseamna mare lucru. a face dragoste e mirific.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea este total gresita!
A face sex este clar ce inseamna, a face dragoste este acelasi lucru dar intr-o exprimare mai puritana!
Cred ca altceva ai vrut sa intrebi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca aceia care nu stiu diferenta intre sex si dragoste...sunt cei care si-au tot batut joc de persoanele din viata lor.au trait doar pentru sex.pentru ca este clar.ca faci dragoste doar atunci cand sunt implicate sentimente.si faci sex...cand esti un obsedat care tanjeste intr-una dupa sex.sex.si iar sex...si ii e frica sa aiba responsabilitati si relatii serioase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este acelasi lucru, nici o diferenta. Eu fac dragoste tot timpul, nu conteaza cu cine.