| Anca_6788 a întrebat:

Cat de tabu e pentru voi sexul oral?

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Deloc tabu

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sandra, a lui Michael Cretu, are o piesa splendida: No taboo...

| psiholoaga a răspuns:

Wannabe, cred ca asta e o prejudecata. Probabil sunt barbati carora nu le place sa ofere, dupa cum sunt si femei carora nu le place sa ofere. Dar sa nu generalizam. Revenind la intrebare, pentru mine nu e tabu. Deloc.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu stiu cat de tabu, dar e placut cand il primesti. happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Depinde de educatia fiecaruia dintre noi. Sunt care se declara total impotriva datorita prejudecatilor.
Nu cred ca mai este insa un subiect tabu. Chiar deloc, insa depinde si de persoana.

| lia a răspuns:

De ce sa fie sexul oral tabu? Cand copii stiu mai multe decat parintii lor in acest domeniu?

Janina
| Janina a răspuns:

Suntem in 2009... nu inainte de '89 deci sunt total deschisa big grin

Shin
| Shin a răspuns:

Chiar e tabu?
Shin tongue

| wannabe a răspuns:

Cel putin eu cred ca baietilor nu le place sa ofere. dar sa primeasca, da laughing

| CrucifiedCountess a răspuns:

Uhm. ce e ala. tabu? confused

| claudiarebecca a răspuns:

Zero?winking

| Simon_7286 a răspuns:

Depinde care cel reciproc asazisul69, su numai felatia? eu prefer 69 adica felatie concomitent cu cuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata practicat, e ca si mersul pe bicicletalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce intrebi? Nu puteti trece peste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sexul pentru asta a fost facut. uite cainele? nu se face colac si se linge pe cosor? animalele nu se miros? in partea dorsala? cele cu doua picioare si inteligente se ling si sug.altele isi verifica toate orificiile.deci vezi si tu ca nu e tabu nimic pe aici.ba unele persoane, nu dau nume, sunt foooaaaarte deschise.pentru oral? frumoase fantezii aveti breeee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte tare raspusul lui SoftCristi... laughing)))... prietenul meu are aceiasi parere blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ wannabe... le place sa ofere (desigur trebuie sa fie curata zona tongue )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o relatie e ceva normal...nu stiu ce rost are intr adica...depinde de la om la om...