Depinde de intensitatea curentului, este mai mare aparatu functioneaza mai repede, ti-l face mai repede doare mai tare. E mai mica intensitatea, viteza mica dureaza mult dar nu doare tare. Modele scrie pe google la imagini Tribals. Multa bafta.
Nu doare chiar asa tare si modele eu stiu o bratara la incheietura http://www.google.ro/......tp?/imgres dar daca iti faci macar sa iti faci cu umbre tot nu simplu:P baftaa!
Doare tare! ca si cand te impunghe cineva cu o mie de ace pe minut eu nu am un tatuoaj dar m-au povestit cei ce au... oricum naspa...dar si eu as vrea un tatuaj!
Oricat de mult doare sau nu, ai grija mare la modelul pe care ti-l vei alege, e mult mai ieftin sa iti faci un tatuaj si nedureros fata de atunci cand vrei sa ti-l scoti, caci este foarte scump, dureros, si mai ales ai nevoie de multe sedinte.
Despre cat de dureeros este, depinde foate mult si de cine ti-l face, cu ce...etc.
Ps: as recomanda o pictura de corp in loc de tatuaj ce este la fel de rezistenta, insa se i-a foarte usor atunci cand iti doresti asta, am uitat cum se numeste:
Buna,si eu mi-am facut un tatuaj mi-l-am desenat pe umar (un trandafir) intr-adevar nu l-am facut in Romania ci la-am facut in bulgaria acum 3-4zile cand am fost in vacanta, dar si in Romania se fac tot la fel nu e nici-o diferenta. Sa stii ca la inceput te doare iar dupa nu mai simti, depinde si in zona in care ti-l faci.Mie nu mi-a dat voie sa stau la soare 4-5 zile in piscina nici atat o saptamana si dupa ce ti-l faci te duci la farmacie iti iei un plasture anti bacterian... in functie de tatuaj:daca esti fata poti sa ti-l faci la fel ca mine pe umar sau sa iti scrii numele pe mana,o floare pe picior/fluture in fine, daca esti baiat poti si tu sa iti tatuezi un paianjen pe mana sa mnumele in chineza pe mana, ETC...Dar nu uita preturile nu sunt de loc ieftine eu am dat pe tatuaj 100 de euro echivalentul a 200 de leve.Succes! Funda?