| Gexu a întrebat:

Cat de tare doare dezvirginarea? help me! cu ce as putea compara durerea dezvirginarii?big grin mersi

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Eu stiu ca depinde de organism
pe alta fata o doare tare
pe alta nu o doare deloc
happy

45 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca e bruneta, (mai ales!) ar trebui s-o pregatesti prin dilatarea treptata a himenului, cu un deget intai, (cu o manichiura impecabila!)apoi 2, si 3, cu vreo saptamna, sau 2 inainte! cauta si citeste si despre Petting! Apoi, preludiul si ambientul,(o muzica lenta si o lumanare parfumata) si igiena si securitatea sunt foarte importante! Fii cat mai tandru, rabdator si finut! Da un search cu dezvirginare si ai sa gasesti mai multe postari anterioare, mai detaliate - acum am o urgenta! Success!, si ai grija sa-i oferi si lasi o amintire deosebit de frumoasa, folosind prezervativul!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pe mine m-a durut foarte tarecrying dar difera la fiecare fata.

auran
| auran a răspuns:

Himenul este in principiu elastic asa ca dezvirginarea poate durea sau nu, poate exista sangerare sau nu; depinde foarte mult de partener dar si de pregatirea psihica in cazul "fecioarei" - fiind prima experienta, fata trebuie sa ramana cu un gust placut (si aici nu va ganditi la cine stie ce) si o amintire frumoasa, nu ca pe o brutalitate animalica...

| cioko19 a răspuns:

Depinde, fiecare fata simte altfel.
Pe mine de exemplu nu m-a durut foarte tare.
De preferabil ar fi ca partenerul sa iti ofere un preludiu luuung, dar si cu asta vei simtii durerea. poate nu la fel, dar o vei simtii oricum si stai linistita, durerea e suportabila. happy Partenerul tau oricum va sti sa fie tandru. tu fiind virgina.
Succes:*

| xibalba a răspuns:

Pai... in primul rand difera tipurile de himen (elastic sau nu). Ce fel de himen ai, numai ginecologul te poate lamuri. Un alt factor important... trebuie sa te relaxezi, sa iti relaxezi tot corpul si toti muschii implicit. Un al 3-lea factor e de ordin psihologic: ai incredere. Daca ai incredere in el si tii la el cu adevarat... nu te vei mai stresa atat, sa stii. Mai sunt si chestii "tehnice" ca sa le zic asa...trebuie sa fii si excitata, iar lucrul asta se datoreaza in mare parte si preludiului... de asta ar trebuie sa se ocupe prietenul tau. E esential sa ai incredere si sa iubesti persoana respectiva si sa nu te simti cumva constransa sau sa o faci pentru ca el insista. Daca e decizia ta, il iubesti si stii ca va fi impreuna cu tine si dupa(ai incredere in ce simte el pentru tine) atunci sa stii ca orice durere n`ar insemna nici cat negru sub unghie...

| Encore a răspuns:

Casiana am ras cu lacrimi la bancul tau cica "te doare dar nu vrei sa ti-o scoata" rolling on the floor
Pai cred ca depinde in mare parte de partener... Daca se gandeste doar la el baga ca disperatu si te doare, daca nu s-ar putea sa te doara un pic dar suportabil.

| Tessy a răspuns:

Eu sincer nu am incercat inca.

Prietenele mele au spus ca a fost ca o intepatura sau ca o arsura asa deodata care a durat 3-4 secunde.

Oricum e o durere suportabila.Nu a murit nimeni din asta.

Succes!:*

| alexa a răspuns:

Mai eu nu am facut pana acum "prostii" ca sa. ti zic cum e.
dar cred ca difera de la persoana la persoana.depinde la fel de mult si cu cine faci, daca ai sentimente pentru acea persoana, sau o faci doar pentru a o face
de asemenea conteaza si locul si cat de mult va doriti amandoi s. o faceti.asta te ajuta sa te relaxezi si astfel va diminua durerea.incearca sa comunici cu prietenul tau si sa aveti un preludiu mai lung, care sa te ajute sa te exciti mai bine...
durere oriqm va exista, cat de mare depinde de la cuplu la cuplu, de la fata la fata pentru ca fiecare e diferita si are corpul eiwinking

| Lorenyk a răspuns:

Nu stiu fiindca sunt virgina, insa iti spun ce am auzit de la altii si ce am mai citit pe net. durerea difera de la organism la organism, depinde de elasticitatea himenului si de alti factori, care nu sunt la fel la toate femeile. si mai depinde si de cat de relaxata esti in momentul dezvirginarii. daca esti incordata si te gandesti "oare o sa ma doara", atunci chiar va durea. daca esti foarte relaxata si excitata, atunci durerea va fi mi mica. pe unele femei poate nici sa nu le doara

| Casiana a răspuns:

Era un banc :

Doua blonde vorbeau:

-Cum a fost cand te-ai dezvirginat?
Cealalta nu ii zice nimic...
-Ca si o durere de stomac?
Cealalta nimic...
-Ca si o durere de cap?
Cealalta nimic...
In final cealalta zice:
-Este ca si cum te-ar durea maseaua cateva zile si cand nu mai suporti te duci la dentist...
-Adica?
-Adica te doare dar nu vrei sa ti-o scoata...

rolling on the floorMi-am amintit de bancul astarolling on the floor!

| Casiana a răspuns:

Nu iti face probleme, sunt sigura ca difera de fiecare femeie...Si daca iti iubesti partenerul, durerea nu va fi asa de mare...

| roxy_5007 a răspuns:

Depinde de partener dar pe mine ma ustura tare

| deleuandrei a răspuns:

Incearaca si vei vedea cum este si cit de tare doare...

| Gexu explică:

Am auzit majoritatea fetelor ca le-au durut enorm.

| LaR1sA a răspuns:

laughing depinde cu cine au facut'o. daca aveau 12 ani si el 20 normal k le'a durut. Hai sa fim seriosi. nu doare.adica depinde de organism si de "chestiunea indispensabila" asa ca...stai linistita ca nu doare asa tare. te doare ca atunci cand iti scoti un dinte eventual.pe mine nu m'a durut laughing) Incearca si ai sa vezi!

| YLLL a răspuns:

Nu ştiu. sunt virgina
dar nu cred ca doare f. tare

| dada18x a răspuns:

Te doare atat de tare cat vrea partenerul. Poate avea grija de tine ca tu aproape sa nu o simti, insa poate fi atat de brusc incat sa nu iti mai doresti vreodata sa faci dragoste. Fii sigura cu cine vrei sa iti incepi viata sexuala. E un moment destul de important pentru tine. :*:*

| bestgirl1 a răspuns:

Draga mea casiana, si daca te violeaza?

| ---droid-kid--- a răspuns:

laughingpana nu incerci nu veziwinking

| AtenA1991 a răspuns:

Vaiii...pentru mine a fost oribil crying... dureri insuportabile...bine,asta nu inseamna k toate fetele au dureri...depinde de organism...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fiecare persoană percepe durerea mai mult sau mai puțin.
O durere suportabilă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de la femeie la femeie. Unele nici nu simt, la altele durerea se transforma in placere, altele mai folosesc si lubrifianti pentru a usura penetrarea. Dar daca o sa incepi cu premisa ca o sa doara, asa va fi. Trebuie doar sa te relaxezi la propriu si la figurat. Si nu uita de prezervativ! Nu vreau dupa sa pui si tu intrebari despre teste de sarcina, burta marita sau altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, depinde la ce varsta o faci si cu cine o faci. Un aport important il are si barbatul, cat de exprimentat este si cat de mult se grabeste sa obtina ceea ce vrea. Important este sa o faci atunci cand crezi ca esti pe deplin pregatita. Iar partenerul nu trebuie sa se comporte ca si cand ai fi un obiect, pentru ca atunci sa fii sigura ca va fi destul de dureros. Sa nu o faci la 16 ani, dar nici la 25. Nu este chiar atat de groaznic precum spun altele. Doar fii atenta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niki eu cred ca durerile difera de la o persoana la alta eu sunt virgina dar stiu din experientele altora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niki, eu cred ca durerile difera de la o persoana la alta eu sunt virgina dar stiu din experientele altora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine, eu sunt virgina, dar m-am informat mult despre asta. Durerea difera de la o fata la alta. De himenul fetei. Daca exista sa spunem asa, doua fete cu himenul identic [ceea ce este imposibil, dar sa zicem aproximativ la fel] atunci acea fata care va fi mai mangaiata, excitata, fericita si sigura ca asta vrea sa faca, pe aceea nu o va durea la fel de tare ca pe cea care se va simti nesigura, si careia ii spune baiatu "hai s-o facem odata'. Baiatul trebuie sa fie foarte tandru si excitant. Asta e ideea pentru a nu simtii o mare durere. happysmug Bafta prima oara. Eu mai am ceva timp pana atunci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am casatorit de 5 luni...eu si sotul meu ne-am casatorit virgini si nu am reusit sa facem dragoste, pentru ca pe mine ma doare foarte tare.Help me! Cum as putea sa diminuez durerea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut-o la 14 ani si nu reget deloclove struck a fost ft fainlove struck am adorat momentullove struck nu m-a durut aporoape deloc ca o intepatura d paianjenlove struck si nu mi-a kurs sange deloclove struck... a fost souper:X merita inercatlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmmm cam ca o intepatura f puternicahee hee