| Gexu a întrebat:

Cat de tare doare dezvirginarea? help me! cu ce as putea compara durerea dezvirginarii?big grin mersi

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Eu stiu ca depinde de organism
pe alta fata o doare tare
pe alta nu o doare deloc
happy

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de experienta partenerului. Daca stie sa procedeze cu tine, va fi momentul minunat al vieti tale(daca mai esti virgina)si a lui, binenteles.Cu cat incepi viata sesuala mai tirzior(19-20 de ani), cu atat mai mult dai adevarata importanta momentului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ca o intepatura; daca esti cu persoana iubita si are grija de tine o sa fie bine.sa nu iti fie frica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti face griji ca nu e o durere bine definita, nici nu o sa iti dai seama.La mine a fost mai mult ca o arsura in zona vaginului, dar dupa cateva zile ma gandeam si chiar nu puteam reproduce sentimentele din noaptea aia. Bucura-te de moment, caci e unic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar trebuie de incercat ...caci doar asa vei vedea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fiecare fata... exista insa „mici ajutoare" pentru ca dezvirginarea sa nu fie dureroasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...
eu nu mai sunt virgina de ceva timp...
si iti spun ca nu doare chiar asa de tare...
este ca o durere de stomac...
pentru care iei o pastia si trece in cateza ore sau minutelaughing
asa ca eu iti uarez bafta...
big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa iti zic ceva aici depinde de organism dar stai lin ca nu e o durere sa te urci pe peretiwinking fara griji. daca stie sa te excite si cum sa te ia o sa fie perfectwinking alta gaura nu iti facehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde dupa organism pe alta fata o doare pe alta nu o doare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am **** o fata su dupa aia nu mai putea sa mai mearga de la durere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde foarte mult de partener.pe mine nu m-a durut aproape deloc, am simtit asa ca o arsura 2 secunde si dupa a fost doar placere.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Difera atat de baitul cu care o faci, cat si de tine... de ex, la mine nu a durut f mult pentru ca prietenul meu a avut rabdarea necesara. dar prietenele mele se plangeau ca a fost groaznit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dece cind o fata isi pierde fecioria, o doare foarte tare vulva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 20 de ani si mi este frica si mie sa ma dezvirginez fiindca am auzit ca doare ingrozitor:-|in schimb i am facut sex oral prietenului meu am inceput sa trec la patting si treptat as vrea sa se intample ceva ca am o varsta dar stau cu frica ca si doza.mortala durerea am auzit ca difera d la pers la pers si ca o dezvirginare poate provoca si hemoragii

| Samira_6796 a răspuns:

Nu stiu depinde de organism... dar in schimb pe mine mo durut ingrozitor...depinde si cat de elastic e himenul depinde si de partener... oricum succes

| BI_4460 a răspuns:

Mai acum nu stiu ce sa-ti spun! dar sincer pe mine nu m-a durut mai deloc...si de sangerat n-am sangerat defel. Chestia consta in faptul sa fii tu pregatita psihic love struck sa iti doresti cu adevarat sa o faci si atunci totul va fi ok!