Nu consumul de lichide influenteaza testul, ci momentul zilei in care il faci. Dupa minim 5 ore de somn, urina este mai concentrata, de aceea testul facut din prima urina dupa somn este concludent cu 3-4 zile inainte sa fie concludent un test din urina de peste zie. Adica, in timp ce in a 22-a zi de la contactul sexual, 98% din femeile insarcinate testeaza pozitiv din urina de dimineata, doar 75-80% testeaza pozitiv din urina de peste zi.
Influenteaza tare. daca bei toata ziua apa testul poate avea un rezultat gresit caci hormonii se elimina. cel putin o parte din ei
Dupa ce am venit de la farmacie, am baut cateva guri de apa, dupa care, fara sa-mi dau seama, am facut testul. A iesit doar linia de control.
Testele de sarcina se fac la 10-12 zile dupa....am spus-o in orice caz citeva guri de apa inainte de test nu inseamna nimic insa incearca inca o data peste 2 - 3 zile
Am facut testul dupa ce menstruatia mi-a intarziat 3zile.
Cine stie poate simplu tia intirziat si nu semnifica nimic insa ar fi mai bine sa consulti un medic asa, in orice caz
Este prea repede facut, nu conteaza apa pe care ai baut-o. Trebuie sa-l faci in a opta zi de intarziere a menstruatiei daca folosesti urina de dimineata (adica prima urina eliminata dupa trezire). daca vrei sa-l faci din urina de peste zi (oricare), atunci trebuie sa-l faci cam in a 12-a zi de intarziere. trestul facut de tine nu are nici o relevanta, nu-l lua in considerare.
eliza7943 întreabă: