- Cât timp există iubire între cei doi, nu simţi pentru mult timp durere. Şi stai liniştită, este o durere suportabilă.
Pe mine m-a durut. Am simtit ca o taiere usoara de cutit. Dupa un timp m=am obisnuit cu ea si apoi nu ma mai durut.
Poate dura unul sau mai multe minute! Nu este asa rau cum crezi tu! Dezverginare usoara!
Depinde de la organism la organism. Există persoane care au simțit durerea câteva minute, iar apoi n-au mai simțit nimic. De asemenea există și cazuri care simt o durere insuportabilă la început, care se menține și la următoarele 2-3 contacte sexuale. Depinde de organism, de elasticitate.
Din câte am auzit eu, fetele care au simțit o durere trecătoare foloseau O.B.-uri de mai de mult, sau aveau organsimul sportiv, fiind flexibile.
În cele mai multe cazuri însă, durerea persistă 1-2 contacte sexuale, după care intervine plăcerea. Desigur, pentru ca penetrarea să fie mai ușoară pentru fată, folosiți prezervativul și eventual un lubrifiant.
Nu e rau deloc, devine chiar placut. Dureaza cand intra prima data penisul in tine si se rupe himenul apoi numai e nicio problema.
Dureaza 2 sau 3 minute, dar e o durere suportabila, dar daca va iubiti o sa fie atat de placut incat nu o sa dai atentie durerii
Poate dura foarte putin daca placerea e maxima...si nu dureaza decat la primele contacte