Daca "voi" inseamna ea+el atunci civilizat ar fi sa dureze pana obtin ambii placerea orgasmului. De regula 10-30 minute.
Daca "voi" este 3+ atunci dureaza pana se termina iarba/alcoolul!
Succes!
Uuuuu, urita intrebare. Daca vei prea mult, se plictiseste fata. Pentru asta poate chiar sa renunte la tine.
Inca nu am spus nimic. Nu trage cocnluzii pripite. Raspunde punctual la intrebare, nu la propriile-ti imaginatii (sper ca intelegi ce vorbesc)
Indiscreta e mult zis. Pentru ca fiecare e in anonimat pe TPU. (nu e ca pe facebook de ex).
Nu cat tine e important. Pentru mine e important sa imi duc partenera pana in punctul orgasmului. In mod normal tine 5-10 minute actul in sine (ca nu pun la socoteala preludiul). Daca sunt "ciupit" (adica daca beau 1 bere 2, inainte), dureaza ceva mai mult -cam 15 minute -dar nu mai mult.
Intrebarea e pusa tocmai a scoate la iveala cati labagii sunt pe aici..Carora cand le oboseste mana fac pauza (ca sa reziste 40, 50 de minute). Chiar mi-am intrebat iubita despre fostii parteneri, si faceau 2 numere, tocmai pentru a-si arata ei vitejia, dar aici vine problema -NU reuseau sa o aduca la orgasm. Deci nu cat o dai e important (poti aduce o femeie in culmile fericirii in 5 -6 minute), sau o poti "iubi" 40 de minute, dar sexul arate ca un sex de pe centura.
Frumos răspuns.Așa e.
Pai, pe mine de exemplu cand ma iau chefurile si sunt la prietena mea sau invers... incepem de obicei de pe la noua cand incepe sa se intunece si terminam pe la 7 sau 8 dimineata cand suntem franti