| Rizer a întrebat:

Cat dureaza o relatie la distanta?

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Mult happy, daca ai o astfel de relatie, eu zic sa te increzi...gandeste-te ca nu si-ar consuma el minutele sa te sune... timpul sa vb cu tine pe mess, daca nu ar fi interesat. happy
PS: eu chiar cred ca tin!

29 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Atata timp cat este intretinuta, cat va fi alimentata cu dragoste, cu sinceritate si nu in ultimul rand, cu o buna comunicare si intelegere!
Nu distanta conteaza, poti fi singur in doi si poti simti ca este langa tine doar daca ii auzi vocea!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cat reusiti sa o tineti. Depinde de amandoi... Cat de mult va doriti sa aveti acea relatie si cat sunteti dispusi sa faceti pentru a o mentine... Stiu persoane care sunt de 4 ani impreuna avand o relatie la distanta... Dar si altii care au rezistat mult mai putin. Depinde doar de voi.

mlm
| mlm a răspuns:

Depinde cum este mentinuta ea, depinde de sinceritatea partenerilor, increderea reciproca si sinceritate.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu optez pentru o astfel de relatie.Sa te vezi de 2 ori pe an. dar ce, eu sunt femeie de 2 ori pe an? Doar atat merit? Dar cand primesc o veste proasta sau una buna si nu am cu cine vorbi? Dar cand ma imbolnavesc si el la fel? Asta nu e relatie, asta e doar tentativa de relatie.
In fine, poate dura, nu spun ca nu.

| canarita a răspuns:

Depinde cati cm are distanta... ochii care nu se vad se uita...mai ales baietii, barbatii au marele dar de a uita repede

| Shery a răspuns:

Eu zic ca asa iti testezi relatia... daca este adevarata, ochii care nu se vad se pot uita, dar felul in care te face sa te simti persoana respectiva nu il vei uita niciodata :X

| Ellena a răspuns:

Pai depinde de persoanele aflate in cauza, daca se plac asa de mult poate dura, dar la un moment dat trebuie facuta si `intalnirea`... din pacate e `boala grea` distanta asta.
asta e...mult noroc!

| alexandra_1780 a răspuns:

Depinde de voi cat o sa dureze...eu am avut o relatie la distanta timp de 2 ani dupa care m-am casatorit

| raluca_9705 a răspuns:

Daca e iubire multa si incredere eu gresesc mult si mi-am dat seama incearca sa nu va reprosati tot timpul de ce stai on vb iar cu amicele tale il vei enerva sau tot felul de intrebari si daca i le pui si raspunsul pe care ti-l da te deranjeaza. spune-i dar numai o singura data explica-i si gt vei vedea pe parcurs si ink ceva nu cere sa stii tot despre istoria lui amoroasa din trecut si eu am relatie la distanta si am fc multe greseli in astea 4 luni, chiar acu jumate de ora si acum imi pare rau ca tot eu plang

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dureaza.sau nu e relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey buna`.
Eu si cu prietenu` meu suntem la o distanta de 40 de kmhee hee.
Dar ne vedem o data pe saptamana sau la 2 saptamanahee hee.
Suntem impreuna de 4 luni si jumatatem si am2 vrem sa avem o relatie serioasa, nu conteaza distanta.trebuie doar sa avem incredere unul in celalat si sa avem rabdare. Timpu` le rezolva pe toate.happy.
ASa ca daca traiti o iubire la distanta,
nu ezitati sa ii spuneti partenerului de la inceput ca vreti o rel serioasa:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand va aud ca aveti relatii la distanta de la 40 la 200 de km sincer sunt invidios. Iubita mea sta la 2500 de km distanta si ne vedem cam de 5 ori pe an. Pana ma mut si eu cu ea mai sunt inca 2 ani, dar sunt sigur ca o sa rezistambig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o relatie la distanta de un an jumate. e greu, e adevarat. dar conteaza increderea si toate momentele petrecute impreuna cu EL. multi spun ca asta nu e relatie.Degeaba esti la 2 pasi de EL, daca el e la 1000 de pasi distanta de tine.Prefer sa fie la 200 de km, dar sa stiu ca imi este aproape sufleteste.Il iubesc/ma iubeste si stiu ca relatia noastra va rezista. Ce daca ACUM e la distanta? Cand ai rabdare, primesti inzecit rabdare, incredere.
Va sfatuiesc sa nu spuneti niciodata NICIODATA.Pentru ca la inceput nu mi-as fi inchipuit vreodata ca voi putea avea vreo relatie la distanta. Dar. a aparut EL care m-a facut sa uit ideile mele preconcepute despre relatiile la distanta.

bafta la toate/toti! Aveti incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o relatie la distanta de un an jumate .e greu,e adevarat.dar conteaza increderea si toate momentele petrecute impreuna cu EL .multi spun ca asta nu e relatie.Degeaba esti la 2 pasi de EL ,daca el e la 1000 de pasi distanta de tine.Prefer sa fie la 200 de km,dar sa stiu ca imi este aproape sufleteste.Il iubesc/ma iubeste si stiu ca relatia noastra va rezista.Ce daca ACUM e la distanta?Cand ai rabdare,primesti inzecit rabdare,incredere.
Va sfatuiesc sa nu spuneti niciodata NICIODATA.Pentru ca la inceput nu mi-as fi inchipuit vreodata ca voi putea avea vreo relatie la distanta.Dar .a aparut EL care m-a facut sa uit ideile mele preconcepute despre relatiile la distanta.

bafta la toate/toti !Aveti incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte greu, sunt momente foarte grele dar daca il\o iubesti nu conteaza si cand va fi langa tine o sa uiti de durerea pe care ai avut-o din cauza distantei
bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa-ti zic din propria experientasad nu stiu...cu cat iubesti mai mult cu atat devi mai gelos si posesiv si incepi sa gandesti tot felul de lucruri, iti pierzi increderea si nu mai stiu ce urmeaza...stiu doar ca nu pot trai fara ea si nu stiu ce sa fac sa nu mai fie asa rel astacrying vreau una normala! pacat ca avem parinti naspasigh succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt perfect de acord cu cami. Daca nu ar fi interesat de tine de ce ar mai suna? E ceva logic. Daca va iubiti cu adevarat si cunosti destul de bine persoana respectiva, cu siguranta ca relatie va dura mult si veti putea astepta o viata intreaga ca sa va vedeti. Eu trec prin asa ceva si suntem despartiti de aproape 2 luni. Nu toti baietii sunt la fel.ma refer la faptul ca unii isi inseala prietena cand e plecata. Si cum spuneam, daca il cunosti bine, iti poti da seama prin vocea lui daca e sincer cu tine. Deci in concluzie, poate dura cat vreti voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o relatie la distanta de 1an si jumatate cu iubitul meu. tin foarte mult la el si sentimentul e reciproc.ba mai mult, avem planuri sa ne casatorim si sa ne mutam impreuna. El invata limba romana acum si eu limba germana.comunicam in limba engleza. Dupa parerea mea, o relatie la distanta trebuie mentinuta si e mult mai plina de romantism decat o relatie ''normala'' mai ales daca simti ca ti-ai intalnit sufletul pereche! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relatile la distanta nu dureaza mult din cauza geloziei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de ambii parteneri. daca am2 isi doresc asta, relatia dureaza la nesfarsit. am o relatie de 2 ani, la o distanta de aprox 150 km. ne vedem 1 data sau de 2 ori pe luna max. dar acele clipe sunt de neuitat. daca ne'am vedea zi de zi, ar deveni totul rutina si ne'am plictisi unul de celalalt. totul se bazeaza pe INCREDERE si COMUNICARE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 2 ani cu iubitul meu dar sincera sa fiu e foarte greu.
O relatie la distanta poate deveni oricand o relatie pentru toata viata. Daca cei 2 parteneri se iubesc cu adevarata se muta impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff ce inseamna fratilor o relatie la distanta, asta e numai pentru fraieri care nu au fata sa aiba o relatie pfff, normala. si de rusine comunica doar prin telefon sau messenger. hai sa fim seriosi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca poate rezista o asfel de relatie...eu sunt in grecia iar el in romaniaa. nu stiu cat o sa rezistam. dar eu gandesc pozitiv.si cand o sa fim iar imp o sa se duca tot dorul asta.trebe sa astept 4 luni.si o sa astept. daca o sa ne intelegem bine pana atunci e ok daca nu viata continua chiar daca suferinta ramane in inima ta. daca iubiti cu adevarat va tine relatia.bye bye

| missila a răspuns:

NU zic ca nu poate sa dureze mult. Poate. DAR este mult mai greu pentru ca nu esti acolo, langa persoana pe care o iubesti. Sunt lucrui care se intampla acolo departe, iar sansele sa nu le afli sunt mult mai mari. Are si o parte frumoasa:revederea care vine cu semntimentul acela de implinire, ce te face sa te simti completat de care "jumatatea ta". DAR bineinteles ca urmeaza partea rea, cand realizeazi pleca, din nou si linstea aceea interioara pe care ai simtit-o ( si asa .pentru o scurta durata de timp) dispare .caci "el se urca in tren, te pupa si pleca" (... inca ma bantuie o experienta de 2 ani de zile straight face)

| missila a răspuns:

NU zic ca nu poate sa dureze mult . Poate . DAR este mult mai greu pentru ca nu esti acolo , langa persoana pe care o iubesti. Sunt lucrui care se intampla acolo departe , iar sansele sa nu le afli sunt mult mai mari. Are si o parte frumoasa:revederea care vine cu semntimentul acela de implinire , ce te face sa te simti completat de care "jumatatea ta" . DAR bineinteles ca urmeaza partea rea, cand realizeazi pleca , din nou si linstea aceea interioara pe care ai simtit-o ( si asa ..pentru o scurta durata de timp) dispare ..caci "el se urca in tren , te pupa si pleca" ( ... inca ma bantuie o experienta de 2 ani de zile straight face)

| crazyangel a răspuns:

Pai nu stiu - depinde in ce relatii sunteti, si la ce procentaj ajunge increderea voastra, cit de puternioce sunt sentimentele,,, eu avut as relati,,, si nu stiu parca imi reauseau. in cercam si eu sa fiu cit se poate de dulce si gingasa cu el, sa nu ii reprosez k este departe de mine si k cine stie ce fc rl acollo. asta e cea mai mare greseala crede-ma. foi cit mai deschisa cu el. si ai cit mai multa rabdare,happy
de ex relatia me. a durat 8 luni. si nu ni-am despartit di n cauza k eram departe 1 de altu, ci au fost alte motive,
vezi si tu. poate o sa reusesti sa mentii relatia voastra_

| madalina_7703 a răspuns:

Atata timp cat dragostea nu se stinge, si atata timp cat timp exista incredere totul e in regula.

| Ana_Marya_Semen_1991 a răspuns:

Eu sunt impreuna cu prietenul meu de 1 an jumate`, el in Canada, eu in Romania! Diferenta de fus orar de 7 ore... daca e dragoste si incredere merge, mai sunt si certuri dar dragostea noastra e f puterica. Mi-a demosntrat ca e alaturi de mine cand sunt la pamant! Daca aveti incrdere si va iubiti, dragostea bate distanta!

| Loredanna_2798 a răspuns:

Relatia la distanta este pentru fraieri? Doi "fraieri" care sunt impreuna de 1 an.iar baiatul trebuie sa plece.sa iti faca un viitor.iar ei hotarasc sa mentina relatia chiar si la distanta.si isi fac planuri de viitor. Acestia sunt FRAIERI? Gandeste. apoi vorbeste! Asta se numeste iubire!