Alt copil facut din greseala, tu trebuia sa fii avortat ma.Cum sa pui intrebari mai tampite ca tine? E posibil?
Cum ti-ai dat tu seama ca ai rezistat 4 ore? Tu esti virgin 100%, cum ti-ai putut da seama ca rezisti 4 ore? De la laba ti se trage? Altceva e sa faci o laba, si altceva e sa o faci cu o fata, poate sa te tina si 5 minute daca arata bine fata.
N-auzi ca erectia a durat 4 ore, nu sexul?
Era ceasul defect tatae! mama ta stie ce idiot esti sau ai crezut ca daca postezi intrebarea, or face gagicile rand la usa ta? eject!
Sunt fata si am multi amici baieti. da jur ca pe nici unu nu la tinut erectia 4 ore. eventual ca ia stat sculata mult da oricim 4 ore nu sta sus. copile cati ani ai? de capu meu esti venit din viitor? sau cum de te tine atat? si nu nici o fata normala nu siar dori futai 4 ore neintrerupt. numai daca isi doreste a2 zi sa fie la gine.
Continua si jigneste, daca asa ai fost invatat/a asa sa iti inveti si tu copii, sa ajungem mai rau decat santem
Un om care vb chesti numa sa se afle i treaba n-are cum sa nu primeasca raspunsuri de genu.
Bravo! Hai sa ne certam ca, chiorii si sa il lasam pe VanCheez cu aceleasi probleme cu care a venit pe TPU.:\
Eu nu ma cert si daca te uiti mai bine la primul meu raspuns ai sa vezi ca am vb si serios si i-am dat raspuns la intrebare.
Da, si la "sus." te-ai oprit din a raspunde serios