anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat imi iese media anuala daca am o medie de 9.50 una de 9 si restul zece, si ce premiu? DAU FUNDA GARANTAT!

Răspuns Câştigător
| Alexandra_7889 a răspuns:

Media iti iese 9.92 si iei premiul 1winking fundita puppy dog eyes
?

13 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nu meriti sa ai media asta si nici sa iei vreun premiu,intrucat nu stii sa pui o virgula corect si habar nu ai sa-ti calculezi o medie.
Sunteti fara viitor,nici nu ati putea trai fara internet...

Si voi,astia, de unde stiti ce medie are daca nu stiti numarul de materii, geniilor?

| lolly a răspuns:

Depinde cate note de 10 aihappy premiul 1 =cea mai buna medie de pe cls, sau premiul se da : toate medile peste 9, 50 premiul intai peste 9 premiul 2. nu stiuhappy

| ShowTim3 a răspuns:

Peste 9.85 - 9.90

| sofia_8041 a răspuns:

Cat ai avut media la mate? Noi nu avem dum sa-ti calculam media pentru nu stim cate materii is ca sa punem imparti.
Si in legatura cu premiu pe care ai putea sa il iei conteaza ce medii au ceilalti din clasa si a cata esti tu. Daca este cineva care are 10 si o alta persoana care are o media de 9, 5 si o alta cu o singura medie de 9, nu iei nici un premiu.

| sofia_8041 a răspuns:

Pai esti grozava acum. daca nu se poate calcula (din moment ce nu stim cate materii sunt) ce vrei? sa-ti spunem toti ce medie mare ai si ca o sa iei primiul 1?
Sincer mie nu mi se pare deloc ca ai medie mare.Eu am terminat liceul cu 10 si la facultate tot 10 pe linie am deci daca vrei doar sa te lauzi parerea mea ii ca ar trebui sa o faci in alta parte.

| Dennys1521 a răspuns:

9.625

| Dennys1521 a răspuns:

9.625

| Dennys1521 a răspuns:

Dar se pun doar primele 2 zecimale

| player_2973 a răspuns:

Ba copiilor toti ati raspuns bine pana la roxana ea e cea mai bata nu v-ati dat seama ca sunt in clasa 1 si in plus toti de la roxana in jos aveti neinteligibil.Intrebarile astea au un rost nu sa dati voi raspuns ca nu pot sa calculez etc...asa ca...

| marian2011 a răspuns:

Pai depinde.nu stiu ce premiu esti pentru ca poate in fata ta mai sunt.dar media ta este 9. ceva depinde de cate materii ai ca sa le aduni si sa le imparti la toate

| Soricel_4135 a răspuns:

Pai...
Depinde ce clasa esti...
Dar media ti-o poti face si singur/singura:
Le aduni toate si apoi le imparti la cate sunt.
Sper ca ti-am fost de folos.

| mada1 a răspuns:

Roxana esti geniala la faza asta laughinglaughing si mi se pare si corect. cica " am o medie de 9:50, una de 9 si restul de 10 " si nu esti in stare sa-ti calculezi media generala? laughinglaughing

| Bebelushax a răspuns:

Iti iese 9, 88 dupa calculele mele dupa mine ti-as da premiul 1 vad ca inveti foaaarte bine tine-o tot asa!:* Felicitari:X