| Anomisusususususus a întrebat:

Cat la % ar trebui sa conteze sexul intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| LadyBird16 a răspuns:

Nu cred ca exista procent. De fapt, sexul apropie si mai mult doi oameni, implica multa comunicare, afectiune si intelegere. De obicei, cand relatia sexuala decurge bine, procentul este destul de mic... insa daca nu, incepe sa conteze destul de mult si de acolo incep sa apara si alte probleme.

10 răspunsuri:
| Razvan03Andrei a răspuns:

Depinde, in principal voi decideti asta smug

| Dariusuu a răspuns:

Cred că acel cuplu decide cât la % contează sexul într-o relaţie.
Probabil că dacă ar fi o relaţie cu benefici ar conta destul de mult dar într-o relaţie bazată pe iubire şi încredere ar conta mai puţin.

O zi perfectă îţi doresc.

| Danysan a răspuns:

10 la suta restul e cancan-Amice intr-o realtie conteaza iubirea laughing, intelegerea si la final sexu. Fundita?:-D?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de avansata e relatia. Daca-i o relatie stabila intre persoane trecute de 20 de ani eu zic ca sexul nu ar trebui sa lipseasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si de relatie dar daca este de lunga durata eu zic ca 30% este destul de suficient

| BlitzLikeXd a răspuns:

75-85 % cred eu

| anamimanonim a răspuns:

In ziua de azi, sexul a devenit pentru multi o activitate sportiva (am spus pentru multi, nu pentru toti). De aceea, cred ca procentul este destul de mare. Oricum, nu trebuie sa va luati dupa altii, voi decideti.

| fundrive78 a răspuns:

Depinde de genul relatiei.
Daca e una de convenienta ex: sex-friends clar ca 100%, daca e mai serios si esti pregatit sa investesti sentimente in relatia respectiva fii pregatit sa tinda spre 0% si sa creasca proportional cu evolutia relatiei. Depinde ce iti doresti. Bafta!

| szantoiulia a răspuns:

Voi alegeti cat la %

| FlorentiNN a răspuns:

Daca-i dai bine alearga cu patu dupa tine, atat conteaza laughing

Întrebări similare