Daca se uita la tine "cu coada ochiului",te priveste drept in ochi si iti zambeste ar putea fi un inceput. Faza cu piedica,in acest caz,poate fi interpretata ca un gest prin care sa se bage in seama cu tine,prin acest gen de "joculete". Unii baieti(de regula cei mai mici si imaturi din punct de vedere afectiv)au acest mod de a flirtra.
Eu zic ca te place si ca nu ar trebui sa te duci la el, asa pur si simplu, si sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine.Incearca sa intri in vorba cu el, sa gasesti pasiuni comune sau pur si simplu sparge gheata cu niste conversatii banale de genul "Ce vreme de **** este astazi!","Ai auzit de petrecerea care va avea loc diseara?","Ai auzit cine va concerta peste cateva zile la? ".
Asa cum a zis si @andreeadragutza22, cere-i, pentru inceput, id si incearca sa te bagi in seama cu el pe mess.
Ce crezi? si eu eram tot asa,el se uia mereu la mine,imi zambea,o puneam pe o fata sa se uita tot timpul daca se uita la mine,odata eram cu spatele si mi-a spus ca a zambit la mine,si ca se uita la mine,si i-am spus ca-l plac? si ce crezi? zice ca nu ii place de mine, si nu vrea sa fie cu mine, toti baietii sunt din acelasi aluat
Incearca sa te imprietenesti cu el,gaseste ceva comun intre voi,si tine minte,baiatul trebuie sa faca primul pas, daca nu face nu te injosi tu, inseamna ca nu e dragostea ta.Sa fiti fericiti, succes tie, va doresc sa fiti impreuna!
Eh si eu eram asa si acum sunt cu acea persoana! Cerei intai id lui sau nr lui si v b mai bine prin telefon sau pe mess eu as aam facut si la scoala dupa ore vb. ne sarutam ca si in prezent:X succes! funda?