Depinde de respectiva fata si ce pretenții are fata de viitorul ei iubit, daca esti de nota 5 nu ai ce sa visezi la una de nota 10 dar de una de nota 6 mai merge,cu toti avem un capital erotic in functie de aspectul fizic, personalitate, starea materiala, sanatate, totul e sa iesi din zona aia de confort, toata viata vei fi singur daca nu iesi de acolo
Conform zicalelor, proverbelor si cugetarilor se apreciaza ca : Un bărbat ar trebui să fie „un pic mai frumos ca dracu", sau „bărbatul nu stă în frumos", consideratii regăsite în proverbele culese de Anton Pann de unde reiese si urmatoarea expunere :
,, Nu este obligatoriu ca bărbatul să fie frumos, ci îngrijit şi puţin mai frumos decât dracu’. Frumuseţea trece, muşchii se atrofiază, părul cade, ce-ai în pantaloni devine din ce în ce mai bleg si neascultător'' este povestea timpului pentru. fiecare dintre bărbaţi.
Dar pentru un bărbat este obligatoriu să-şi respecte femeia şi aici nu este loc de condiţii. Dacă nu merită respectată, las-o cu bun simţ, iar dacă-ţi dă toate motivele să o respecţi, să nu dea ăla cu coarne să uiţi! Şi nu o respecta doar în public, de ochii lumii, ci respect-o şi acasă, în bucătărie, în sufragerie, în baie, în dormitor. Respect-o aşa cum te respecţi pe tine! Respect-o suficient încât ea să se simtă egala ta, nu accesoriul pentru care prietenii tăi n-au dubii în privinţa orietării tale sexuale.'' Restul este descris pe larg in cartea; ''Jurnalul unui Adam'' de Bogdan Marcu. Sanatate si virtute!
Nu este o statistică.
Asta depinde de persoană, pentru unii aspectul fizic e mai important față de alții.
Exista femei care pun accent pe alte lucruri, precum inteligenta, umor, prestanta, diplomatie, personalitate, carisma, atitudine asa ca pentru ele aspectul fizic conteaza mai putin decat cele pe care le-am enumerat. Evident ca trebuie sa existe si un minim de atractie fizica si daca exista atunci e ok.
Oamenii sunt diferiti, nu toti vor acelasi lucru, nici tu nu vrei ce vreau eu. Asa ca ce spun nu este o minciuna, este purul adevar al realitatii. Sfatul meu pentru tine este sa te maturizezi si sa incetezi sa te comporti ca un copil.
Ai spus ceva interesant, dar nu ai inteles ideea de baza.
Faptul ca femeile aleg un tip frumos si rau este complet normal, ele vor siguranta, incredere, stabilitate si afectiune in acelasi timp. Daca acel tip indeplineste toate criteriile totul e ok, problema este cand acel tip incepe sa devina toxic.
Si tu alegi o banana mai potrivita, nici prea coapta nici prea cruda, important este sa aiba gust bun, dar de multe ori nu are, si atunci o arunci si cumperi alta, pana cand dai de una buna.
Cand am zis ca indeplineste toate criteriile tu ce ai inteles? Este rau cu altii nu cu persoana iubita.
Mda, se pare ca-mi racesc tastatura degeaba cu tine, ca tu aceleasi intrebari le ai.
Nu poti determina asta in procente. Dpmdv, daca in ochii ei/lui esti mai putin decat perfect/a, relatia nu e veridica.
Subliniez "in ochii ei/lui", deci nu ma refer la standardele tampite ale societatii. Frumusetea e 100% relativa si in ochii privitorului, ai un suflet pereche pentru care reprezinti idealul, pentru care esti perfect indiferent de circumstante.
Asa ma gandeam si eu
Ok, deci sunt de câteva luni pe site-ul ăsta, dar deja sunt sătulă de toate aceste întrebări superficiale venite din partea unor băieți/bărbați frustrați care nu au altceva mai bun de făcut decât să se plângă aici că n-au iubită, că femeile sunt "curve și se uită doar la bani și aspectul fizic". Nu faceți decât să judecați și să spuneți lucruri urâte despre femei, de parcă voi sunteți cei mai fideli și exemplari bărbați întâlniți. După câteva eșecuri vă plângeți că "în ziua de azi nu mai există femeie de casă", și aici nu-i bag pe toți în aceeași oală, dar sunt destui pe aici. V-ați gândit că poate problema e la voi? Înșiruiți tot felul de statistici și procente, multe inutile, când nu sunteți în stare să abordați frumos o femeie pe stradă. Jalnic! Susțineți pe aici cu tărie că voi căutați o femeie serioasă, dar într-o conversație aduceți numaidecât vorba de sex ( poate o să se simtă cei în cauză). Așa că nu mai faceți pe victimele pe acest site!
Artemisia întreabă: