Intreaba l, noi putem sa spunem ca e mort dupa tine si sa nu fie adevarat, tu iti faci iluzii si la urma ramai cu suferinta, eu cred ca exista posibilitate sa te placa, nu stiu in cifre
50-75%... oscilez.
1. daca iti da o melodie nu inseamna ca te place.
2.melodia se cheama sora de suflet nu girlfriend sau altfel...deci nu e prea suspect
3.iti mai da si DND
4.intra in vba cu tine...asta e ceva bun, dar totusi poate se plictiseste.
Nu te place. Ţi-a dat melodia respectivă pentru că acum cam toată lumea o ascultă. Eşti o simplă prietenă, nu-ţi fă iluzii. Baftă!
Pff. Daca ti-a dedicat melodia de sora de suflet, nu cred ca poate fi ceva mai mult. Poate are prietena, ma rog, sunt multe la mijloc si tu trebuie sa le afli. Daca iti place de el, spune-i chiar daca va zice din nou dnd.Nu pierzi nimic, dar vezi, daca e cu nasul pe sus mai bine nu-i zi nimic.(poate va da cu ciocul mai departe ca tu il placi). si vei fi intr-o situatie mai jenanta ca sa zic asa. Daca ii place de tine, la urma urmei o sa-ti spuna(o sa faca el primul pas)cu sau fara dnd Sper ca te-am ajutat. bafta
Nu are prietena! st sigura de asta. 100% nu are! Si eu st singura FATA cu care vb pe mess... adica mai vb, dar cu rude.Si am stat cu el in bank si de ziua mea chiar daca eu nu mi-am facut-o mia adus un cadou, dar celelaltor fete din cls chiar daca nici ele nu si-au facut ziua nu le-a adus nimic. Si de 1 martie mia adus flori. doar MIE! deci?
Daca eu am dat la o fata melodia -> Gorgoroth - Carving a giant Cat crezi ca o plac? Doamne astea sunt intrebari fara rost Cel mai sigur e sa il intrebi pe el ...Sau jucati adevar/provocare/procent
PfF.nu cred ca te place destul de mult, daca mereu spune DnD... incearca si tu sal intrebi, poate va raspune... bafta
Nu foarte mult. eu am avut acum vreo 2 saptamani o nebunie cu melodia asta si am trimis-o pe la toti cunoscutii, dar asta nu inseamna ca ii plac. iar faptul ca vb cu tine, dar dupa spune dnd ori inseamna ca e si el ocupat, ori ca nu mai are chef sa vorbeasca(desi ma duc la ideea cu ocupat)
Eu de obicei cand dau la cineva(indiferent cine`i)DND asta inseamna "taci otara ca am putina trebuie" iar daca respectivu/va nu intelege ai zic cu frumosu` "ba chiar vrei ignor"... mie mi se pare ceva obisnuit in "povestea" ta, ma rog de unde dracu sa stim noi, ia observa tu ca de aia esti fata sa-ti dai seama...
Mda...daca iti da o mel nu inseamna ca te place.
el te crede o prietena f apropiata soul sister...nu ai inteles?