Depinde daca erai la ovulatie sau nu.
Daca ai luat pastila de a doua zi,poti sa te linistesti,nu vei avea probleme,decat cu efectele secundare.
Sa nu faci abuz de ea si,dupa ce trece toata povestea asta,incearca sa mergi la un medic ginecolog sa-ti prescrie anticonceptionalele potrivite organismului tau.
Si, desi nu are sens dar linisteste complet, peste 21 de zile, fa si un test de sarcina!
Sa ai grija de tine.
Am luat si a doua pastiluta aseara, exact la 12 ore dupa prima.si nu am avut nimic.nici stari de voma, nici ameteli, nimic.nici dupa prima nici dupa a doua.e bine nu?
Da,e bine,esti norocoasa. Cele mai multe, au starile astea si nu e placut deloc.
E bine, acum doar ai de asteptat.
Bună.
Atât cât erai și tu în ovulație.
Nu uita că este și excepție, nu scrie nicăieri că rămâi din primul contact neprotejat.
Pa, pa.
Pai depinde de cat de fertila esti tu si de cat de concentrata e sperma lui. Oricum peste 50% din sarcini se pierd in prima luna fara ca femia sa afle macar ca a ramas... Trebuia sa iei macar "pastila de a 2-a zi" Nu cred totusi ca ai ramas insarcinata, dar daca iti intarzie ciclul, testele de sarcina nu sunt scumpe si mai sunt si usor de procurat. Mult noroc!
Am luat pilula de a doua zi azi dimineata si chestia s-a intamplat ieri dupa-amiaza.si e prima data cand iau pilula.deci sper sa isi faca efectu.nu? l
Daca ai luat pilula e ok, zic eu. adica n-are cum sa nu fie stai linistita, nu esti prima care o pateste si cu siguranta nici ultima :*
97% garantat! ar trebui sa te preocupi sau daca scapi sincer esti norocoasa.depinde si unde s-a rupt prezervativul daca spermatozoii au ajuns in adancime depinde de multe lucruri...fa-ti un test de sarcina e mai bine
Prezervativul s-a rupt putin mai sus de jumatate.si nu stim sigur daca s-a rupt cand era"in mine" sau cand l-a legat el...
Daca ai luat si pastila de a doua zi nu te preocupa sansele sunt minime reduse sa ramai! totusi daca apar sintome fa-ti test de sarcina