Ai sanse destul de reduse! Dar nu iti forta norocul, nu se stie niciodata! Mai bine foloseste prezervativul nu numai te protejeaza de la o sarcina nedorita dar si de bolile cu transmitere sexuala.
Sansele sunt mici dar cel mai bine e sa fi precauta un prezervativ e de mare folos si pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala.
Nu-ti poate spune nimeni un procent, 10% sau 90%. Nici macar un medic. Depinde de multi factori, asa ca mai bine, dupa cum spunea si samantha, foloseste prezervativul.
Aveti dreptate toate dar noi doi avem o problema cu prezervativele astea nu stau ies de pe penis ori raman cu el la mine... ori trebuie sa tinem de el... sunt prea stramta cred si in timpul actului sexual m-ai si contract muschii si il trag de pe penis nu stiu as vrea sa fac si eu odata fara bineinteles sa nu ejaculeze in mine...
nu vreau sa iau anticonceptionale de acum...
Sansele sunt minime, sansele sunt maxime sa faci un cancer de col uterin, daca faci sex in timpul perioadei de menstruatie. Ai mare grija!
Daca ovulatia a inceput mai repede decat de obicei. :D te-ai scos! sanse foarte mari!
daca nu a inceput noua ovulatie, e posibil sa mearga driblingul. insa e riscant fara macar nu prezervativ [2, 3, 5 - :) ]
http://stirist.com/poti-ramane-insarcinata-daca-faci-sex-cu-prezervativ/