Bună.
Foițele contraceptive au un procent relativ mic: 30-40%.
Împreună cu alte spermicide poți crește protecția, sub formă de: ovule, creme.
Cea mai bună metodă de contracepție este prezervativul, 98%.
Are dublu rol: antisarcină și antiboli.
Nicio metodă contraceptivă nu oferă protecței de 100%.
Mare grijă cu iubirea.
Pa, pa.
Dece foite si nu Prezervativ?! Foita nu te apara si de boli transmise sexual!>>>... Aveti idee ce "Faine" sunt?! Si creeaza Perfect premisele necesare pentru a va certa, acuza, cheltui!, stressa, Desparti! Success!
AM sa-ti raspund dandu-ti alternativa! Cel mai bun anticonceptional este paracetamolul se tine una bucata pastila intre genunchii partenerei ( nu isi va mai desface picioarele ) ...sau daca are alergie la paracetamol mai ii o metoda care nu da gres --> ABSTINENTA Lasand gluma deoparte nicio metoda nu este 100% sigura .insa cea mai recomandata metoda contraceptiva a fost si va fi prezervativul!
Eu am luat aproape 4 ani de zile marvelon si n-am ramas gravida doar ca acum m-am gandit sa renunt si nu mi-a venit ciclul 6 luni dupa ce am renuntat la el am facut tratament si acum mi-a venit sunt sigure dar trebuia sa mai faci pauza cate u luna la 6 luni ca sa nu fie probleme cand o sa renunti la ele daca mai vrei sa stii ceva ma poti intreba stiu destule avand in vedere cam luat 3ani si ceva
Mie mi se par destul de penibile, plus ca nu prea sunt eficiente se pare decat in combinatii.Si nici asa. Cand se incinge atmosfera tu sa iei foita...sa o ghemotocesti frumusel, sa o introduci, sa atepti putin pana esti convinsa ca e unde trebuie si apoi sa apesi din nou PLAY e destul de...