anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat mai multe pareri. FUNDA.Ca baiat ai fi ranit la orogliu sau te-ar deranja daca ti-ar spune o fata mai cuminte care te place MULT, dar NU esti cuplat pentru ca nu te intereseaza o relatie sau NU iti place fata, dar o doresti si va mai giugiuliti cateodata. E a NU o va,, face" NICIODATA cu tine si-ti spune asta in fata? O prietena i-a zis asta unui tip mai curvar si el a parut deranjat de ce a zis... voi ce ati crede?

Răspuns Câştigător
| Bababam a răspuns:

Daca fata reprezinta o atractie cu adevarat pentru baiatul respectiv, eu unul m-as simti putin jignit ca imi spune asta. In schimb daca nu ar reprezenta o atractie, as face pe ipocritul si m-as da ranit "de unde e intrebarea asta? asta crezi tu despre mine?" dupa care as tratao cu indiferenta pana nu ma mai cauta laughing

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mie din contra mi-ar place ca o fata cuminte sa imi spuna ca vrea ceva serios dar sa fie cuminte, virgina si sa nu fie pe interes. Problema e daca o sa o gasesc poate dumnezeu imi pune una deoparte cine stie.

| Flav a răspuns:

Voi v-ati nascut toti cu cocoselul in erectie cantand cucurigu? Invata sa te comporti c-o fata si mai lasati aerele astea de Johnny Bravo!

| CoquineNoire a răspuns:

De acord cu micutu23

| betty17 a răspuns:

Din pacate ar putea fi si varianta lui AlexJeez...

| kakarotssj a răspuns:

Ias zice bine, pa!

| Micutu23 a răspuns:

Bravo fetei. S-a deranjat pentru ca nu e obisnuit cu astfel de raspunsuri. Iar ceea ce a facut ea nu-l va face decat sa-si doreasca si mai mult sa fie cu fata respectiva.