anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat poate costa un test de sarcina si de unde-l pot lua?

Răspuns Câştigător
| lulu_5281 a răspuns:

Buna,

Toate testele de sarcina care sunt comercializare in farmacii au cam acelasi mecanism de functionare. Ele se bazeaza pe detectarea hormonului de sarcina gonadotropina corionica umana (hGC), hormon care se gaseste si in urina.

In general testele de sarcina trebuie facute dupa ce menstruatia a intarziat aproximativ o saptamana. Desi unele sustin ca pot da cu acuratete un rezultat inca din prima zi a intarzierii, acest rezultat nu poate fi deloc sigur. Dupa ce ai facut primul test de sarcina, la 5 zile dupa poti sa il faci si pe al doilea test daca menstruatia nu a aparut.

Cat costa un test de sarcina?

Acestea sunt de mai multe feluri, iar rezultatele se pot citi dupa mai multe semne, fie se coloreaza liniute, fie se coloreaza spre semnul plus, sau in functie de fetisoarele zambitoare care apar. Cele mai des intalnite teste sunt cele cu linute. Preturile sunt cat de cat accesibilie, in jur de 15 lei. Bineinteles ca unele pot ajunge si la preturi mai ridicate.

Cum functioneaza un test de sarcina?

Mergi la baie si intr-un recipient strange putina urina. Apoi in pachetul testului vei gasi o pipeta, cu care vei lua cateva picaturi si le vei pune in locul de pe test. Inchizi capacelul si astepti cateva minute, aproximativ 5 minute. Dupa care il deschizi si te uiti. Daca e colorata decat o singura liniuta inseamna ca nu esti, si ca e posibil sa iti intarzie menstruatia din alte motive. Daca s-au colorat doua liniute, poate chiar toate trei, atunci e mai mult ca sigur ca peste noua luni vei deveni mamica.

15 răspunsuri:
| LinNaA a răspuns:

Testul de sarcina nu-i scump, nu stiu exact cat costa, dar stiu sigur ca nu e scump, si il poti gasi la orice farmacie! Succese!

| adryana_6040 a răspuns:

De la farmacie si costa cam 10 lei

| MasterOfDisaster a răspuns:

10-15 lei si il poti lua de la farmacie happy

Alte răspunsuri
| ombladon a răspuns:

Incearca la aprozar oh go on... unde sa gasesti? La farmacie!

| anutza a răspuns:

Buna
Gasesti in farmacie sau supermarket, costa 7-12 ron.
Se numeste barza.

| foxeye a răspuns:

De obicei sunt in jur de 10 lei. La farmacie gasesti.

| EmaEmax a răspuns:

Testul de sarcina il poti lua de la farmacie, de exemplu in farmaciile Sensiblu un test costa cam 14.76 lei.

| HabarNuStiu a răspuns:

Intre 10 lei si 30 de lei, poti sa il iei de la farmacie. love struck

| Dorina9 a răspuns:

Buna. Costa de la 4 lei pana la 25 de lei, cam asa. Sunt de mai multe feluri, dar sincer eu am incercat si mai scumpe, dar si ieftine, cele la 4lei si sunt la fel de bune si acum daca am vreo nelamurire folosesc din alea ieftine. Ai grija sa faci testul daca ti-a intarziat menstruatia mai mult de 6, 7 zile. Il poti lua de la orice farmacie.::*:*

| SparklingAngel a răspuns:

De la farmacie.Costa intre 9-15 lei depinde de firma producatoare

| BlackR0se a răspuns:

De la farmacie big grin
In jur de 30 de lei tongue

| florina200 a răspuns:

Costa intre 9.50 si 20 de ron si cred ca de la farmacie. Sper sa fi fost de folos

| Lorena08 a răspuns:

De la 10 ron pana pe la 20 aproximativ.Il achizitionezi de la farmacii.

| PassionPourChocolat a răspuns:

Pai un test de sarcina poate costa cam 10-20 lei si poti sa-l iei de la orice farmacie. Sper ca te-am ajutat. big grin

Întrebări similare