Rezisti si 100 de ani daca iti pui in cap asta, depinde de mentalitatea ta si de vointa.
Bineinteles ca poti rezista... daca te gandesti zilnic la sex atunci nu. Ai rabdare si nu te mai oferi atat de usor.
Dupa primele 11 luni incepi sa ai greturi, si mancarimi in zona clitoriscului si daca bagi degetu in pasarica o sa simti ceva umed
Serios sau? Chiar sunt suparata
Oricine poate rezista oricarei tentatii de orice natura. Totul depinde de psihic, de modul cum gandesti, de puterea de a te controla. eu ca baiat am ''rezistat'' 1 an si putin pana cand am intalnit-o.in prezent ne iubim si suntem foarte fericiti nu trebuie sa privesti asta ca o pedeapsa, e doar o pauza de care ai nevoie. Doar timpul incet incet poate iti va sterge sentimentele fata de el. succes
Pai pentru fete e usor fara sex si totusi daca vine vreun moment in care nu mai poti rezista poti folosi mana...
Buna.sincer asta depinde de tine nu de altcineva si sper ca u esti constienta de lucrul asta. poate iti gasesti un baiat care sa ti placa in mai putin de un an...si cine stie totul depinde de tine, f fata desteapta