| Dvxy97rulov a întrebat:

Cat rezista un baiat fara sex? ( de exemplu intr-o relatie, cand fata nu vrea inca )

Răspuns Câştigător
| NuMaContrazice a răspuns:

Daca sunt indragostit de fata (DACA), astept...pana e pregatita in cazul in care e virgina.

19 răspunsuri:
| Cirus a răspuns:

Pai sa iti spun ceva, fetele se gandesc in primul rand daca relatia nu e de multa vreme, ca vor doar sex si apoi cu usurinta sa le paraseasca, daca dureaza de mult iar baiatul vrea sex se gandesc ca insista pe chestia asta si nu au rabdare sa astepte, ele tragand concluzia ca nu le iubesc. baiatul in schimb daca e de putin timp relatia, si vrea sex ori e marlan de ala care ti'o da si pleaca, ori baiatul care vrea sex ca apoi sa o numeasca dragoste.
Insa daca un baiat asteapta mult timp, sa zicem 1 an, fata venind cu scuze gen ca nu e pregatita ori ii e frica, iar cei doi se iubesc la nebunie... cam rezulta ca fata trage de timp, crezand ca va veni vreun ingeras sa'i sopteasca " gata esti pregatita " nu. asta ti'o faci singura, avand in vedere ca prietenul tau te iubeste, te asteapta, si are si el dorinta lui. tu fiind fata logic ca beneficiezi de mai multa tandrete din partea partenerului tau. e si normal, insa favorul ar trebui intors. si resitenta asta cu sexul. tine de stadiul celor 2 in cuplu. vorba aia, asteapta cat asteapta baiatul, dar dar cu cat mai tarziu cu atat mai " mda. prea tarziu". intelegi tu. daca il iubesti gandeste'te si la el, el daca te asteapta, tu in timpul asta ar trebui sa te gandesti mereu, si sa te " pregatesti " pentru el. nu sa astepti si tu. parerea mea. pentru ca va incepe sa creada ca nu il iubesti destul ca sa poti face un pas ca asta. succes

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Tot atât cât rezistă şi o fată...

| LolaLollita a răspuns:

Depinde de baiat si de intensitatea sentimentelor lui pentru eahappy

| Latinmoon a răspuns:

Depinde de fiecare...

| Zenit313 a răspuns:

Daca se iubesc, rezista pana cand fata e pregatita. Daca nu, foarte putin, aproape 1 luna.

| Zatharra a răspuns:

Depinde de băiat...

Răspuns utilizator avertizat
| ScapaMaDeEa a răspuns:

Iubitul meu era innebunit! M-a astept 2 ani jumatate... Dar eu nu cred ca n-a facut sex 2 ani, sa fim seriosi! raised eyebrows Fetele care cred asa ceva nu gandesc! A pacalit el pe cate una, e ceva logic.
Oricum daca te iubeste poate sa te astepte o eternitate! Pana esti pregatita. Si fata are o anumita satisfactie ca e asteptata, si "prima oara" iese mult mai bine decat te-ai fi asteptat vreodata! Garantez asta! big grin

| SageKid a răspuns:

Depinde de baiat, si de ce urmareste el in relatie. Daca urmareste doar sex, si fata nu vrea, in cateva zile a si plecat

| CristinaForTPU a răspuns:

Pfoai. baieti urmaresc mereu sa faca sexstraight face depinde de baiat

| Dvxy97rulov explică (pentru CristinaForTPU):

Stiu asta. Eu am nevoie de raspunsul unui baiat, care chiar are idee. Stiu ca depinde de baiat, dar aproximativ. Iti multumesc oricum pentru raspuns.

Răspuns utilizator avertizat
| Georgian_Alex_1995_LQXO a răspuns:

Daca ti la ea esti in stare sa astepti o anumita perioada de timp.

| Georgian_Alex_1995_LQXO a răspuns (pentru Dvxy97rulov):

Maxim 6 luni s-au un an nu mai mult.

| edytZzza a răspuns:

Cat doreste

| floricica1995 a răspuns:

Oricat, daca o place cu adevarat happy niciodata, dar niciodata fata nu tb sa o faca cu acel baiat de frica sa nu o paraseasca.

| EMCristina a răspuns:

Daca este indragostit..nu se pune problema de a "rezista", asteptarea ii se va parea necesara si usoara, iar satisfactia va fi mai mare cand se va intampla happy