| vortex12 a întrebat:

Cat se poate de scurt.Am 18 ani sunt virgin si nu am avut nici o prietena,o sa credeti ca sunt un om al pesterii care nu a vazut lumina zilei sau un baiat pe care Dumnezeu nu l-a placut foarte mult,de fapt nu sunt o persoana comunicativa care are cred eu destui prieteni,cunoscandu-ma tot liceul,fiind implicat in mai toate activitatile, si nu prea ratez o ocazie sa nu ma distrez si totusi nu am reusit sa imi fac prietena. Chiar daca au fost perioade cand anumite fete ar fi dat orice numa sa le spun daca vor sa fim impreuna dar nu am simtit nimic pentru niciuna, nu vreau sa cred ca sunt un tip pretentios vad foarte multe fete frumoase insa la gandul ca as avea o relatie cu ele...pur si simplu cineva parca imi striga nu fa asta...si totusi seara cand stau in pat ma gandesc ca pot sa numar pe degete de cate ori m-am sarutat cu o fata ce sa mai vorbim de un act sexual ca imi vine sa merg la centuriste si asta e rezolv problema.insa nu vreau sa traiesc toata viata cu incepul asta.
Ca si o conlcuzie ce sa fac? am si o problema ca atunci cand vorbesc cu fete tind sa merg catre friendzone si prelugesc mult prea mult intentile mele si alea firave.Cel mai mult ma sperie faptul ca nu o strec peste asta prea curand. Ceva sfaturi, in orice privinta

6 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ba frate da-o incolo de treaba esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri nu sa pui suflet si porcarii cu fluturi in stomac si diaree, revinoti puneti pantalonii pe tine si treci la agatat HALELE MAICA SFANTA

| DanielOvO a răspuns:

Wow,trec prin aceeasi chestie, am 16 ani. Ma simt mult mai bine sa stiu ca nu sunt singurul. Putem vorbi in privat?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru DanielOvO):

Frate da ce e cu voi? ce e cu atitudinea asta, ia termina cu smiorcaiala si pune fetele la respect ca esti barbat

| TheLoveDoctorr a răspuns:

1) Atitudine
2) Limbajul corupului
3) Ce ii spui si cand ii spui
4) Nu strica nici umorul
5) Tachinarea, aroganta (nu prea multa)
6) Tranzitia catre o intalnire

In conluzie : Fetele nu iti vor zice cand mergi sa le spui buna : " Du-te de aici ca am prieten! " Nu, ba majoritatea vor aprecia curajul tau de a merge sa vorbesti cu ele!

| Cosmin1I a răspuns:

Ai vreo atractie fata de vreo fata?

| DumnezeuTatal a răspuns:

Wow, saracu, o sa mori virgin. rolling on the floor