Buna, sincer nici nu mai stiu, nu prea am tinut cont de timp, ci de intensitatea sarutului cat a fost de frumos si intens...important e sa saruti din suflet si pe pers iubita, ce frumos e sa simti atingerea celui pe care il iubesti...nu cred ca a durat prea mult saruturile mele, dar important e ca am pus dragoste si suflet pana si in saruturi si asta conteaza cu adevarat, iti doresc numai bine, sa iubesti si sa fi iubita...si saruturile sa fie cat mai lungi si romantice!
Pentru mine.cateva secunde].in realitate zeci de minute
! clipele frumoase par mult prea scurte, noroc cu ceasurilekisses.
Fara nici o vrajeala sau intentie sa mint aici pe virtual... 4 ore jumate, chiar a fost bineee bineee ca la gara unde urca si coboara
numai stiu exact, dar din cate imi amintesc se plangeau prietenii ca am stat vreo 30 de minute, nici macar nu i-am bagat in seama . Cam asa cred, eu numai tin cont de timp, daca imi place!
Mooolt chiar foarte mult! ca tocmai si buzele ma dureau!(sa fiu sincerA in jurul la 2 ore, cei drept cu cite o pauza de citeva secunde
Nu stau niciodata cu ochii pe ceas in timp ce sarut. Totusi exista unul pe care il tin minte pentru faptul ca era prima data cand ma sarutam cu acel baiat...si "pupicul" a durat 35 de minute.
Poi acum depinde... cred ca fara intrerupere deloc deloc... vreo jumatate de ora... dar asa.cu pauze mici. ce pot sa zic... 2-3 ore.
si nu cred ca ai putea sa te saruti neintrerupt 1-2 ore.adica mi se pare absurd.practic ce sarut mai e ala.devine banal deja...plictisitor