Am rezistat de cand m-am nascut si pana acum de acum inainte nu cred ca voi airezista mult
Poti sa stai fara sa faci dragoste o perioada destul de lunga. Depinde si de ceea ce vrei. Presupunem ca iti incepi viata sexuala cu un baiat, totul merge bine si frumos, dar dupa un anumit timp va certati.Ce o sa faci de acum incolo, o sa te culci cu primul care iti iese in cale?! Nu. o sa astepti pana o sa dai peste altul care merita. Daca ai cap, bineinteles. Daca nu, o faci cu primul` care iti iese in cale, pana cand ajungi sa te miri de ce te numeste lumea 'curva'
De sex ma pot lipsi insa de afectiune foarte greu.Lipsa de afectiune este ca si cum te ar baga in spital sa nu maninci deloc doar apa si paine.Si cum barbatii nu prea iti dau afectiune fara sex...
Depinde de taria de caracter. Sunt persoane care pot sa se abtina o perioada foarte mare de timp. Si nu ma refer doar la cei care lucreaza in submarine sau la marinarii sau...
Sunt si unele persoane care si mai multi ani pot sa-si puna pofta in cui.
Muult timp.:p
Decat sa fac sex cu cineva de care nu-mi place si nu am nimic cu el mai bine astept cativa ani pana voi face dragoste cu cineva care ma iubeste :p cu adevarat. :d