Cam 2 ani am suferit. A fost cea mai mare deceptie din viata mea. Cu greu mi-am revenit. O mare perioada nu am vrut sa mai vorbesc cu vreun baiat. Asta s-a intamplat in adolescenta
The first love
Prima iubire nu se uita niciodata. Dupa mult timp realizez ca asa cum l-am iubit pe el nu am reusit niciodata sa-l iubesc pe sotul meu. Desi pe sotul meu il iubesc enorm, parca ceva s-a schimbat..si am invatat ca prioritatile se schimba, oamenii cresc si iubirile mor.
Asa e, tu macar ai avut parte de ceva real nu la distanta
Tu ai avut parte de o iubire la distanta? Stiu si cu distanta cum e. Sotul meu e mereu plecat, iar distanta ne ucide iubirea pe zi ce trece tot mai mult.
Yes,da am avut, din pacate a fost ca o ploaie de vara fierbinte dar din pacate s-a dus repede in urma ei a ramas un foc in inima mea cu care cu greu s-a stins
Te inteleg. Stiu exact ceea ce simti. Vei mai iubi in viata, dar niciodata nu vei mai iubi la fel.
La mine au trecut ani buni de cand am incheiat acea poveste, dar si acum, casatorita, tresar cand revad acea persoana.
Nu stiu, numai cred in iubire, mereu am fost respins de sexul opus, fetele se uita urat la mine pe strada, vad eu asta, nu ma plac
A drk, daca ai prea multe mai paseaza cateva si la mine .
Iti pasez mane dar sa nu le impusti
Ai tu ce ai cu ak-ul meu
Apropo..de raspunsuri,nu trebuie sa fii matur pentru a te indragosti si nici ca merita sau nu iti va garanta cineva.,Nu poti primi asigurari in iubire, si daca vorbesti despre o iubire adevarata, chiar daca nu prea stie nimeni ce inseamna cu adevarat iubirea, atunci ar trebui sa fii pregatit sa renunti la tine insati pentru a putea indrepta spre altcineva, sentimente de bine si iubire..Despartirea la un moment dat nu mai conteaza asa de tare, nu trebuie sa te gandesti chiar daca gandul iti roade sufletul, oricum pentru a putea uita pe cineva ce ai iubit cu ADEVARAT, atunci vorbim despre ani buni, si fara sa vezi sau sa auzi persona arespectiva, iti trebuiesc cel putin 5-6 ani.
Asta (la tine) este o intrebare serioasa? Te credeam mai matur. Doar pustimea se arunca intr-o relatie fara sa se gandeasca daca merita, daca va rezista. Sa nu fie nevoie sa se desparta.
Desi maturi sunt psihopati nu stiam