2 saptamani 3 zile 12 ore 34 de minute si 17 secunde.ce intrebare stupida.numai voi stiti cat poate dura relatia, crezi ca se va gasi o mama omida pe aici?
Depinde de seriozitatea relatiei. In general, cred ca ar dura cateva luni, dar daca ambii parteneri sunt seriosi in legatura cu relatia, ar putea dura chiar cativa ani.
Are 14 ani.
Esti tembel?
Si ce daca are 14 prostia e la fel
Adica?
Ce vrei sa spui?
Ca prostia nu are varsta ce sa spun
Am spus fara glume, prietene.
E cam mica fata dar acum conteaza cat de mult isi doreste sa fie cu tine. Daca e Iubire cu timpul cand o sa creasca o sa inebuniti la cate o sa faceti.Cel mai Frumos e sa cresteti Impreuna si sa va Iubiti.
Daca se iubesc cu adevarat, "pana cand moartea ii va desparti"
Serios! Cand l-am cunoscut pe iubitul meu, eu aveam 17 ani si el 16, si avem 5 ani de relatie. Si avem si planuri de viitor.
Varsta nu conteza, atunci cand devii parte din el/ea.
Iti va fi de ajuns sa va priviti in ochi si veti sti ca sunteti facuti unul pentru celalalt!
Omu', nu's extraterestru sa ma adaptez stilului ei de viata.Stiu si eu sa traiesc.
Asta depinde, poate dura mult. Cunosc o fata care s-a iubit cu un baiat cu 5 ani mai mare ca ea din clasa a 8-a si acum a terminat facultatea si inca sunt impreuna, casatoriti chiar.
Tu ce crezi?
Merita un timp indelungat sau pana la revelion?
Noi de unde sa stim cat v-a dura daca nu va cunoastem...
Intrebam in general, nu neaparat de mine si ea...
Depinde daca te iubeste cu adevarat sau e ceva de distractie.fa-l mai interest de tine si s-ar putea sa dureze