| justify a întrebat:

Cat timp credeti ca poate fi intretinuta o relatie cu minciuni si inselaciuni?

16 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai depinde...asta nu e o relatie adv si nu e bine sa fie asa, poti sa o tii mult asa daca ai un scop malefic sau daca vrei sa profiti sau vr sa iti atingi scopul cu cv in aceasta rel... dar adv iese mereu la iveala...

| liz23 a răspuns:

Nu exista o durata anume, pana te saturi...de cele mai multe ori ceea ce simti te face sa cauti scuze pentru comportamentul celui de langa tine, sunt dati in care chiar te invinovatesti pentru ele, la fel te poti agata atat de mult de momentele frumoasa incat ti-e de greu sa renunti si treci cu vederea multe.Pana la un moment dat cand simti ca cel de langa tine a abandonat relatia prin prea multe greseli iar u nu poti decat sa renunti. Consider ca toti gresim, trebuie sa stii cand sa lasi de la tine si cand nu. De fiecare data acele minciuni ia cate un pic din increderea din cuplu, treptat nimic din ce auzi nu ti se mai pare adevarat iar intr-un final te intrebi pentru ce continui, atunci se termina. Nu poti spune ca o relatie se va putea vreodata "intretine cu minciuni" doar o distrug treptat dar sigur.

| AndutzaAndu a răspuns:

Scz ca-s asa directa, da eu cred ca nu se poate mentine o relatie asa cu minciuni si inseleciuni mult timp

| AndutzaAndu a răspuns:

Inselaciuni scuze

| yuli10 a răspuns:

Atat de putin ca nu poate fi numita relatie.

| Betty18 a răspuns:

Poi crezi ca asta se numeste relatie?worriedeu cred ca nu...adica daca sunt minciuni din astea nevinovate si firavehee hee da... dar dupa cum ai pus intrebarea nu cred ca sunt minciuni nevinovate.
cred ca nu merita intretinuta aceasta relatie pentru ca la un moment dat amandoi veti avea de suferit mult

succes

luciana
| luciana a răspuns:

Minciuna are picioare scurte, mai devreme sau mai tarziu, ea tot iese la iveala; deci trage singur ( a ) concluzia. Oricum, pana unul din voi se prinde de celalalt ca minte. Lucien.

| JesterRO a răspuns:

Atat cat ii permiti.

| MihaiA a răspuns:

Pana se prinde unu din ei

| zanabuna a răspuns:

Nu f mult timp.

| lifeForJesus a răspuns:

Foarte putin, depinde de partener cat e de istet(prost)

| valy07kdpv a răspuns:

Ulciorul nu mere de multe ory la apa!
deci!

| adriana12 a răspuns:

Daca renunti la ele si te schimbi poate tine mult timp! asa nu stiu daca poate sa tina foarte mult timp...

| adrianhasde a răspuns:

Un timp foarte scurt de cateva zile. Nu merita sa lupti pentru o persoana care nu tine la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca unul din cei doi este orb si nu observa... poate tine mult timp.

| dory a răspuns:

Putin fiindca"minciuna are picioare scurte", iar daca relatia voastra cuprinde aceste lucruri nu-i vad rostul.mai bine incercati sa schimbati ceva.

Întrebări similare