| RAY a întrebat:

Cat timp e normal sa astepti dupa o virgina pana faceti sex?

30 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Până se simte pregătită dar în același timp să contribui și tu la această „pregătire" că nu-i normal nici să stați ani până o face. Da, până capătă încredere în tine și se simte confortabil și îi trece evntual frica aia că o lași după ce se întâmplă. Oricum, să știi că atunci când o fată chiar se simte pregătită să facă pasu ăsta o face chiar și cu riscul de a fi lăsată după. Poți sta cu un tip ani întregi și să nu simți că vrei să începi cu el și cu altul în 2 luni maxim să te simți pregătită. Cred că e mai mult de o maturitate psihică decât de partener. Bine, și cum te simți cu el contribuie dar cred că mai importantă e maturizarea psihică.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nici macar o saptamana, traitiva viata fratii mei, sunt atatea fete deschise la minte care din prima accepta, de ce sa te chinui cu o frigida

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pana cand e pregatita, si exista un oarecare comportament sexual intre voi.

| Mosotti a răspuns:

Pai daca se ajunge sa astepti inseamna ca nu te place, ca altfel abia asteapta si ea sa faca sex ca si tine si iti da tot felul de semnale, simti dupa comportament, priviri, atingeri. Ca se excita si ea ca si tine, deci reciproc, ca asa cum o vezi pe ea atractiva, asa te vede si ea pe tine la aceiasi nota fizica.
Dar daca accepta relatia din alte interese si ea are nota 8, celalat are 5, e si logic ca aia zice "da doamne sa vrea sex cat mai tarziu".

| minrest a răspuns:

Daca o iei de nevasta, se pregateste instant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa astepti pana se simte pregatita! La fel si ea trebuie sa astepte pentru ca el sa fie pregatit. Graba strica treaba si asta e de cand lumea.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si 3 ani?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Are vreun termen minim? Daca va iubiti si o respecti, astepti. Daca sta prea mult poate nu esti persoana potrivita pentru ea, poate nu vrea sa fii tu primul barbat din viata ei.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Nu e despre mine, asta e subiectul saptamani pe TPU

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu spuneam despre tine ci in general. Cam asa se intampla

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Numa fatalai asteapta atat

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Idealisti mann,eu sunt realist, eu cred ca omul e o fiinta egoista, lipsita de empatie, bunatate, iubire

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Pana cand se simte ea pregatita, unele din pacate o fac si nepregatite la presiunea partenerului si de frica de a nu-l pierde.

| Bozgi200 a răspuns:

A mea dupa 4 luni de relație a prins încredere si se simte pregătită, chiar daca au mai trecut 2 luni caci nu avem unde sad

| numeunic a răspuns (pentru Bozgi200):

In alt thread mai spuneai si ca esti copil. De ce mi-ai dat mie acel raspuns daca (probabil) esti virgin? big grin
Sau poate ai si tu pl mica, ca mine si mi-ai dat acel raspuns incercand sa te incurajezi si pe tine. happy

| Bozgi200 a răspuns (pentru numeunic):

Am 18 ani laughing. Si nu rămânem singuri prea des de aia am zis :/

| SG1995 a răspuns (pentru Bozgi200):

Hopa, a prins și Plato gustul păsărici! laughing

| Bozgi200 a răspuns (pentru SG1995):

Nu sunt Plato, într-adevăr nu l-am mai văzut de cateva luni. laughing)

| SG1995 a răspuns (pentru Bozgi200):

Aham, m-ai băga în confuzie, avea și el o imagine cu gumble la profil.

| numeunic a răspuns (pentru Bozgi200):

Nu prea are legatura cu rasp meu dar ok.

| AEWPenta a răspuns:

Cred ca ar trebui cand s-ar simti ea pregatita, insa atentie nu cu anii ca altfel nu are rost va pierdeti timpul amandoi si tot la despartire se ajunge.

| Niceguy2019 a răspuns:

Astepti cat este nevoie prietene atata timp cat o iubesti si este doar un trofeu pentru tine, ca sa o treci la lista de footute! Parerea mea!

| RAY explică (pentru Niceguy2019):

Tu crezi in iubire?

| Niceguy2019 a răspuns (pentru RAY):

Intotdeauna am crezut in iubire si asta ma caracterizeaza chiar daca am "cazut" de foarte multe ori in "cap" din cauza asta. Iubesc si voi iubi cat voi fi pe pamantul asta poate chiar si "dincolo"

Dar esti constient ca inevaluabil vei avea partea mereu de dezamagiri?

Da! Intotdeauna am fost constient ca iubesc ca un prost si am fost dezamagit! Doar ca partea frumoasa este ca din fiecare experienta am luat partile folositoare si am facut "update" la "hard" incat sa nu mai fac aceleasi greseli cu urmatoarea.

Pai daca crezi in continuare in iubire nu este o greseala?

Asta este singura greseala acceptata. Nu pot sa nu cred. Iubirea nu inseamna numai iubirea unei femei, inseamna iubirea unui copil(am un baiat de 10ani, asta ca sa nu intelegi altceva), iubirea unui prieten (la fel ca sa nu intelegi altceva, inca imi place pasarica?), iubirea inseamna sa traiesti chiar daca esti dezamagit in viata.

Ai dreptate, eu ma referam ca eu mi-am pierdut increderea si vad ca mereu aduce suferinta, dezamagiri, sa iti traiasca

Am trecut si eu prin starea de suferinta si am invatat sa iau de la viata doar partile frumoase si am trecut prin frustrarea de a mai reprosa rautati persoanelor care au fost dure cu mine Nu vrei sa stii cat este de frumos si bine pentru tine cand cineva te injura si tu îi raspunzi "da, si eu te iubesc"! Iti da o stare de bine tie in primul rand iar persoanei îi inchide gura.