Sexul nu e ceva vital asa ca fiecare considera ce merita si ce nu merita sa faca pentru sex.
Adica tu crezi ca daca te oferi mai tarziu o sa muriti impreuna,va fi nunta,copii si totul va fi minunat, pe o parte se poate ca atractia sa se mentina si iubirea pana cand faceti sex,cel putin din ce am citit eu, cand o fata a facut sex dupa un timp cei doi au ramas mai mult impreuna dar faza e ca fata aia era virgina, in cazul tau, tu ai sanse mari sa il inseli din moment ce ai avut si alti in trecut, desi nu vad asta ca o garantie nu in cazul tau
Daca baiatul o iubeste cu toata inima pe fata aia, o poate astepta ani buni sau atata vreme cat fata decide.
Daca o iubeste cu adevarat, o poate astepta pana cand ea ii da ok ca vrea sa faca sex cu el.
Eu as zice ca 3 luni e o perioada ok.
Desi, ai mai introdus si notiunea de "relatie serioasa" daca pana sa se ajunga la aceea relatie a mai trecut o perioada, acele 3 luni sunt deja prea mult.
Acum desigur, asta e parerea mea.
Tocmai i-am mai explicat cuiva ce inseamna relatie serioasa.
Poate astepta oricât, intr-o relatie de acest gen, simpla prezenta a persoanei respective ar trebui sa fie infinitul, totul, nu mai ai nevoie de nimic. Asta daca este, intr-adevar, relatie serioasa
Nu prea cred cã esti apreciata mai mult daca te lasi greu. Sa zicem maxim 3 intâlniri, daca nu se cunosc bine. Dacã da, aproape de fiecare daca când se vãd ar trebui sa fie un act sexual, altfel nu vad ce rost are sa stau intr-o relatie in care fac sex o datã pe lunã. Nici daca are libidoul la pãmânt nu ar fi o scuza.