Nu in vagin, ci in caile genitale ale femeii. Dupa ejaculare, spermatozoizii ascensioneaza spre uter si trompele uterine unde raman viabili in jur de 48/72 de ore.
Dupa o ejaculare, urinarea spala spermatozoizii de pe uretra. Insa lichidul preejaculator contine spermatozoizi indiferent cat timp a trecut de la ultima ejaculare.
Trebuie sa-ti explice cineva teoria chibritului?
Spermatozoizii nu traiesc in penis, ci se afla in sperma, care la randul ei e produsa si depozitata in testicule.Aceasta este eliberata si produsa in mod continuu, asta daca esti sanatos si nu ai probleme, dar sa nu intram in detalii.Deci,nu exista niciun moment in care sa ramai chiar fara, complet gol.Nu stiu ce ai vrut sa zici tu cu penisul, dar in fine. Poate incerci sa fii mai explicit.
In vagin, spermatozoizii pot trai in jur de 3-5 zile.
Lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi de la ejacularea anterioara.Deci daca te speli dupa ejaculare cu apa si sapun, nu are cum sa contina. Oricum, spermatozoizii nu traiesc chiar atat de mult in contact cu aerul.
poate cat rezista.in vagin rezista cam 2 zile daca stiu eu bine si pe penis mai putin.cred ca doar 1 zi
poate ma insel
Din pacate spermatozoizi nu traiesc in penis! Ei sunt produsi de testicule(outele alea cre iti atarna tie intre picioruse)Si sunt eliminati prin lichidul seminal care apare in urma ejacularii! Un om sanatos produce in permanenta spermatooizi! Daca si acestia la randul lor sunt sanatosi:-p pot trai in vagin pana la 7 zile! Dar daca spermatozoizii tai triesc in penis, tu cum faci sex; cu outzele?
Cred ca esti cam greu de cap!
Am impresia ca tu incerci sau ai vrea sa te " golesti " pentru a te " juca " cu vreo tuta minora, fara pericol! Nu vei reusi.
Motivul este simplu. Chiar daca nu ejaculezi, " umezeala " aia de pe scula, cind se scoala! ( asta este, n-am gasit alta rima! ) contine spermatozoizi!
Acum este clar? Scula curata! nu exista decit daca ii pui ceva in cap! adica un prezervativ!
Poi si atunci cat timp dureaza ca dupa o ejaculare sa nu mai existe spermatozoizi in penis?
Am vrut sa zic ca daca am ejaculat astazi peste 7-8zile daca imi vine lichid seminal are spermatozoizi in el?
Bine apare dupa ejaculare dar apare si inainte cand esti excitat? Eu stiam ca acesta nu contine spermatozoizi daca nu am mai ejaculat de 7 zile.Multumesc pentru raspunsuri.
Aha.Eu astazi am ejaculat si am si urinat si m-am splat si cu apa si sapun.Se poate sa mai am spermatozoizi pe canalul acela de unde vine urina si sperma?
Aha acum am inteles.Pai de folosit o sa folosesc prezervativ dar poate o ating cu mana dupa ce am pus prez. si nu vreau sa ma risc.
Vroia sa va intrebe dupa primul numar e normal folosesti protectie.dar el se refera dupa primul numar sa nu mai folosesti protectie chiar daca te-ai spalat tot mai ramane ceva la asta se referea. Cam doua zile ar dura sa se curete din cat stiu ser sa te ajute. cand mai pui intrebrebari explica tot ce vrei sa intelegei