:)) Iar tu cu intrebarea asta? Aici scrie ca pentru 17 ani e normala o marime intre 9.9 cm si 16 cm (in stare flasca, nu in erectie).
https://www.verywellfamily.com/......en-3200895
Este important să înțelegi că toți suntem diferiți și că nu există o dimensiune universală "corectă" pentru nimeni. Este important să te accepți și să te iubești așa cum ești și să nu te compari cu alții.
Până la urmă este același lucru și cu vaginul mai mare sau mai mic. Eu cred că mai important ar fi să ai mai apoi norocul de compatibilitate.
Uite aici un calculator, bagă ce lungime ai și o să vezi singur.
https://calcsd.info/
Am găsit calculatorul ăla și am înțeles cum este cam așa
- la 19 cm arată 99.87%, adică mai puțin de 1% o au de 19 cm.
Dullcat asta iar bate campii si scoate raspunsuri din fund, cine mama dracului o are de 16 cm in stare flasca ai cautat studii facute pe cai, magari, tapiri sau cum?
Probabil unii cred ca pun linkuri pe aici asa, ca sa dau culoare comentariului. Pentru cine are habar engleza, click pe link, sunt date conform unui studiu Stanford Children's Health. Nu am scos numerele astea din burta.
Cu penis mare faci sex cu femeile ca și cum ar fi virgine și după 20 de ani.
Nu e problema mea. Postarea asta a plina de masculi cu insecuritati.
,, Average Penis Length by Age
The penis begins growing around one year after testicle growth begins. The average penis length by age, outlined in Adolescent and Young Adult Health Care: A Practical Guide by Lawrence Neinstein, MD, should only serve as a guideline for genital development. This process will vary depending on many factors, including genetics, environmental influences, and when puberty starts.[5]
This guide should not be used to check if a teen is developing "on schedule" (an action that may only underscore insecurity). Rather, it should be used as a reference if your child fears they are falling behind in relation to all other markers for puberty.
The approximate ranges of a non-erect penis by age are as follows:[5]
Age 10 to 11: 1.6 to 3.1 inches
Age 12: 2.0 to 4.0 inches
Age 13: 2.0 to 4.7 inches
Age 14: 2.4 to 5.5 inches
Age 15: 3.1 to 5.9 inches
Age 16: 3.9 to 5.9 inches
Age 17: 3.9 to 6.3 inches
Age 18: 4.3 to 6.7 inches
[5] Neinstein LS. Adolescent and Young Adult Healthcare, a Practical Guide. LWW; 2016.
16 cm în stare flasca? Nu are cum...pai în erecție ce face? Sare de 25 de cm? Alea sunt studii făcute la mișto.
Mai exista si alte natii pe lumea asta, nu doar romanii... Si ma indoiesc, studiile la misto nici macar nu sunt mentionate. Daca intri pe link gasesti mai multe referinte, spre deosebire de alte pseudo articole de pe net.
Nici cel mai African din africani nu are 16cm neerect. Caută in studiu cu date mai de încredere.
Am vrut sați dau raspuns inteligent da mo blocat TPU, si nu mai pot sa dau beedback, scuze. Dar îți mulțumesc pentru răspuns
Stai linistit, stiu ca dullcat ofera raspunsuri mai precise da poate ca asta cu intrebbarea mea e la africani.
Eu nu trebuie sa caut nimic, nu mie mi-a fost afectata increderea de sine in functie de o bucata de carne. Fiecare e liber sa caute unde vrea: https://www.google.ro/......ps?/search
Se numește că suntem realiști nu nesiguri. Haha. Diferența mare.
La dullcat daca vine un barbat si vede ca nu o are de 17 cm in stare flasca se supara si pleaca acasa eu cred ca e vreo copila din asta de 14-15 ani virgina care crede ca tot ce zboara se mananca
Deci un penis mic are 7.5 cm in erecție eu as zice sa nu iti faci probleme ca cel putin 10 cm ai cand este in erecție
Daca masura medie este de 15-16 cm cam aia ar trebuie sa fie sau mai mare de atat
Si-o baga in ureche si se deghizeaza in pompa de benzina
Mutubal întreabă: