| GEORGEL2012 a întrebat:

Cat va tine o partida de sex? Ce faceti sa dureze mai mult? Vreau sfaturi care au fost verificate!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sincer cand ma gandesc ca am dat banii pe tarfa in loc sami platesc chiria ma tine cateva ore ca numai am unde locui, un curvar de cartier mi-a spus ca se mastwrbeaza inainte de sex si cica functoneaza sau isi numara datorile in cap sau face sex cu urate

3 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

Sint multe femei ca NU apreciaza sa le tii cu picioarele desfacute un ceas. Calitatea conteaza.

| Ωmega a răspuns:

In principiu tine cam cat doresc eu sa tina. Sunt diferite metode pentru a face o partida de sex sa dureze mai mult insa ele nu "se invata" dintr-o carte ci vin din experienta si autocunoastere. Cu cat te cunosti mai bine, cu atat partidele se vor imbunatati. Nu inseamna ca daca dureaza mai mult e si mai buna. Poate sa dureze 1 ora insa fara realizari notabile e degeaba, dupa cum poate sa dureze 10 minute care sa conteze mai mult decat 1 ora de impins vagoane. Sexul este o arta si ca orice arta, pentru a putea-o stapani cu oaresice success iti trebuie deopotriva talent, autocunoastere, antrenament si experienta.

| LawlietL886 a răspuns:

Cat vrei tu si cat vrea ea