De obicei ma supar foarte usor si nu accept prea multe. As putea ierta insa cu adevarat doar persoana pe care o vad ca ma iubeste sincer.
Totul, cu exceptia inselatului sau sa ma loveasca, lucrurile astea mi-ar rupe sufletul si ar pune capac la tot ce a fost!
Numai bine!
In ex'a relatie am acceptat prea multe. Jigniri si multe altele, dar acela era modul lui de a iubi, deloc finut, si stiu ca in ciuda a ceea ce facea el a tinut la mine. Nu voi mai face atatea compromisuri never! Toata atentia se va concentra asupra baietilor bad, dar cu bun simt si cu o oarecare maturitate.
Bafta.{ex'. just. a. tear.}
As accepta, destule... dar cu timpul ma voi sictiri de atatea "greseli", si chiar daca as accepta, la un moment dat as renunta...
Am acceptat lucruri pe care multe fete nu le-ar accepta niciodata. Pentru iubire faci multe sacrificii, dar daca tot le faci asigura-te ca merita
Orice in afara de inselat si agresivitate sau jigniri...pana acum eram mult mai pretentioasa da pusa in fata faptului implinit i-am iertat multe frt multe
Ei bine, as accepta multe, ceea ce si fac, dar nu il las totusi sa ma calce in picioare Oricum, il iubesc si mi se pare de multe ori ca ii accept prea multe.:-
As fi dispusa sa accept unele compromisuri, caci nimeni nu este perfect! Dar cum si rabdarea mea are o limita anumite chestii nu le accept sub nici o forma orice s-ar intampla! Dragostea e oarba, dar pana la un punct!
Nu as accepta in primul rand sa-si bata joc de dragostea mea si de principiile mele!
Andaa32 întreabă:
floricika_1940 întreabă:
dnicoleta7515 întreabă: